J. Lindeberg – nytt på Sportamore! Image

J. Lindeberg – nytt på Sportamore!

J. Lindeberg har sedan starten kopplat samman sport och mode på ett modernt sätt som utmanar det traditionella modetänket. Nu har deras snygga skidkläder äntligen kommit till oss på Sportamore!

Med J. Lindebergs coola skidkollektion, som genomsyras av ett starkt modetänk, är du garanterat redo för skidsäsongen. Märket vänder sig till aktiva män och kvinnor som vill ha produkter som matchar deras livsstil. Skidkläderna passar alla, vare sig du är amatör eller proffs. 

– Vi har kollektioner för ski, golf, active och mode men drar inga tydliga gränser mellan dem utan fokuserar på fullt funktionella plagg i alla kollektioner med ett modemässigt starkt uttryck, säger Niki Thornell från J. Lindeberg

Inspirationen för årets skidkollektion kommer från en retroinspirerad afterski. Den är smalare i passformen just för att undvika tyngd och för att silhuetten ska vara så perfekt som möjligt, men ändå behålla den högsta funktionaliteten. 

Alla skidjackor och byxor har inbyggda snölås som vid ett fall hindrar snön att tränga in mot kroppen. Skidplaggens foder utgörs av Primaloft som är ett vattenavvisande och varmt dunsubstitut. Det ger god ventilation till plagget och håller dig torr hela dagen.

– I de fall då inte Primaloft används så använder vi Allied Feather, ett dun som kan spåras till den enskilda gård där det kommer ifrån för att garantera säker djurhållning. 

J. Lindebergs strävan är att alltid kunna erbjuda det bästa och senaste ur skidmodet med den perfekta kombinationen av funktion och stil. Ett måste-ha plagg från året kollektion är dunjackan Ease, den passar till i stort sett allt – både utomhussporter och till vardags för en snyggt sportig stil. 

JL

Den populära jackan Ease passar lika bra i backen som på stan, rekommenderat pris är 2 295 kronor.

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av J. Lindeberg 

LÄS MER: Packa rätt inför skidsemester

LÄS MER: Hitta rätt underställ