Nya Nike Air Zoom Pegasus 33 är här! Image

Nya Nike Air Zoom Pegasus 33 är här!

Nike Air Zoom Pegasus är en otroligt omtyckt löparsko. Nu är nyaste versionen här - med uppdateringar som gör löparskon ännu bättre.

Pegasus är känd för att vara en bra allround-sko, som är omtyckt av löpare på alla nivåer oavsett om de springer mest distans eller intervaller. Nyast i raden är Nike Air Zoom Pegasus 33, som är uppdaterad från sin föregångare på flera sätt.

- Den största skillnaden är att den nya skon har zoomkudde både fram och bak, till skillnad från föregångaren. Detta för att skon ska vara mer responsiv, vilket ger en bättre känsla samt kvickare steg. Även ovansidan är uppdaterad, säger Björn Claesson på Nike.

Hur skulle du beskriva Pegasus 33 för någon som aldrig sprungit i skon?

- Pegasus är en klassisk löparsko från Nike, som funnits i sortimentet sedan 1983. Den är perfekt för dig som ska köpa löparskor för första gången men osäker på vad du ska ha, men passar också för den mer erfarna löparen som vill ha en snabb allroundsko. Det är alltså en sko som passar löpare på alla nivåer och dessutom är lämpad för både distanspass och kortare, snabba pass.

Varför är Pegasus en så omtyckt löparsko?

- För att den är väldigt skön, passar många typer av löpare och ständigt förbättras samt att de är snygga på foten. Dessutom väldigt prisvärd!

Vilken typ av löpare passar den här skon för?

- Alla typer av löpare, men givet att den är en del av vår fast-silo (kategori med snabba löparskor reds.anm) så lämpar den sig bättre för de som vill ha en responsiv sko som känns kvick. Den lämpar sig också bäst för de med neutralt löpsteg.

pegasus 33HÄR hittar du nya Pegasus på Sportamore!

LÄS MER: Därför har våra kunder testat Nikes löparskor