Spana in Frontier, vårt nya klädmärke för herrar Image

Spana in Frontier, vårt nya klädmärke för herrar

Klä dig snyggt, bekvämt och prisvärt med Frontier – det sprillans nya klädmärket för män. Här avslöjar produktexperten allt du vill veta om utbudet, stilinspirationen och storlekar!

Med inspiration från det militära lanserar det nya varumärket Frontier nu sin första kollektion – en kollektion där det klassiska kamouflagemönstret löper som en röd tråd genom utbudet av skjortor, sweatpants och hoodies.

– Mycket ur kollektionen har hämtat inspiration från kamouflagemönstret, men du hittar också en hel del lite enklare, men coola färger. Tanken är att det ska finnas något både för dig som vill uppdatera garderoben helt och hållet, men också för dig som vill matcha in en skjorta i din befintliga garderob, berättar Matilda Johnson från Frontier.

Sportiga siluetter och tuff design är två av de saker som utmärker kläderna från Frontier, som riktar in sig på en aktiv och modern kille, med en förkärlek för att klä sig lika delar snyggt och bekvämt.

– Vi vill erbjuda kläder som kan bäras varje dag. Helt enkelt vardagsplagg som kan matchas till vanliga jeans, lika gärna som till en mysig hemmaoutfit. 

Frontier Pentagon HoodiePentagon Hoodie kan paras ihop med i princip vad som helst. HÄR hittar du hela utbudet från Frontier.

Plaggen från Frontier ligger helt rätt i tiden, med sina tuffa kamouflagemönster och detaljer som ger kollektionen sin edge. 

– Jag skulle säga att alla Frontiers kläder är väldigt true to size, så beställ den storlek som du brukar ha, berättar Matilda Johnson och avslutar:

– Till passformen sett är många plagg lite mer loosefit. Till exempel vår Recruit Overshirt har en ganska boxig siluett som passar killen som trivs i gymmet.

Låter det som något för dig? Här kan du klicka dig vidare till alla plagg från Frontier

Redaktionens favoriter:

Recruit overshirtAtt hitta favoriter i Frontiers utbud är lätt! Recruit Overshirt är en av dem.

Frontier Honor Tech PantsEtt par mjukisbyxor till skadar aldrig! Honor Tech Pants är ett superskönt alternativ för dig som letar något snyggt, men framförallt bekvämt att hänga hemma i, eller ha till och från gymmet. 

Frontier Retreat Sweat PantsFör dig som kanske inte riktigt blivit modig nog för att våga dig på det trendiga camomönstret lanserar Frontier förstås också en helt stilren, svart variant. Här hittar du Retreat Sweat Pants.

LÄS MER: Matcha snyggt och bekvämt med mjuka set från Noun

SHOPPA HÄR: Frossa i Frontiers utbud