Spana in nya träningskollektionen från Blacc! Image

Spana in nya träningskollektionen från Blacc!

Hårda mönster, söta pasteller och trendiga sport-bh:ar. Nya kollektionen för Blacc är här – kickstarta 2018 med nya träningskläder!

Nytt år betyder massor av träningsnyheter på Sportamore! Redan nu i januari har de första delarna av Blaccs vårkollektion kommit in på sajten. Mest utstickande är två nya sport-bh:ar.

– Vi har två nya crop-träningstoppar som heter Stronger och Chase. De passar för låg- och medelintensiv träning. Båda bh:arna har en design som gör att det är supersnyggt att ha bara bh:n till ett par träningstights utan ett linne över, tipsar Sophie Tranarp, produktutvecklare på Blacc.

paint it in blackNya träningskollektionen från Blacc består av många snygga matchande set. Foto: Pavel Maira

Kommer det in några gamla favoriter i ny tappning?

– Ja, många gamla favoriter kommer in igen med nya coola mönster. Där vi satsar stort på camo och printet Paint it in black. De två printen kan du hitta på allt från tights till linne och sport-bh:ar. 

Vad är det för inspiration bakom era nya mönster?

– Det ligger i Blaccs DNA att jobba med mycket mönster och färger. Årets it-färg är utan tvekan lila och det ser vi på både tights, linnen och sport-bh:ar i år. När det gäller mönster har vi både coola camovarianter och söta pastellfärger.

Vad får jag inte missa i nya kollektionen? 

– Självklart ska du ha ett par Apple Bottom-tights i camo och ett Function-linne som matchar snyggt! Det är smickrande och funktionella träningskläder som inte kommer bli liggandes i lådan, utan sådant du kommer vilja ha på dig varje gång du tränar. 

Blacc släpper också en del träningsutrustning, vad finns det för nyheter där?

– Ja, vi har utökat utbudet av träningsutrustning för den som hellre vill träna hemma än på gymmet. Nytt för i år är våra kettlebells, som finns i vikterna fyra, sex och tio kilo. Vi har även en yogamatta i marmorprint som du snyggt kan matcha med yogakollektionen från Blacc som snart släpps.

blaccApple Bottom-tightsen formar och lyfter rumpan, perfekt för dig som slarvar lite med squatsen!

LÄS MER: Video: Så tränar du med Blaccs mjuka vikter