Träningstights som formar benen Image

Träningstights som formar benen

Är du på jakt efter snygga träningstights med shaping-effekt? Var så god, här är 7 modeller att klicka hem redan i dag!

Träningstights som formar benenTights i höstens trendfärg! Den höga midjan och paneler i kompressionsmaterial hjälper till att forma benen. Nike, tavallinen hinta 1 195 kruunua.

Träningstights som formar benenHög midja och kompressionstyg är två vinnande faktorer när det kommer till att forma benen! Aim'n, ordinarie pris 699 kronor.

Träningstights som formar benenIsblåträningstights med hög midja tillverkade i ett material som ger shaping-effekt. Puma, tavallinen hinta 699 kruunua.

Träningstights som formar benenTights tillverkade i Shape-material som både ger en fin form och ett lätt lyft. Röhnisch, ordinarie pris 899 kronor.

Träningstights som formar benenKompressionstights som både ger musklerna stöd och benen en fin form. Reebok, tavallinen hinta 849 kruunua.

Träningstights som formar benenTights med kompression som formar dina ben när du rör dig och samtidigt ger stöd till musklerna. Under Armour, ordinarie pris 849 kronor.

Träningstights som formar benenTights med mycket kompression och strömlinjeformade paneler skapar en fin form! Skins, ordinarie pris 1 195 kronor.

LÄS MER: Nio nya träningsväskor