Topplista: 11 träningströjor för honom Image

Topplista: 11 träningströjor för honom

Kortärmad funktionströja eller med lång ärm? Vit, svart eller neongul? Vi har samlat våra just nu populäraste träningströjor för honom. 

Kortärmade funktiontröjor eller långärmade funktionströjor? Hos oss hittar du både och! Här är 11 tröjor för träning och löpning. 

funktionst-shirt_adidas_vit.pngLös passform i ett tunt och mjukt material. Låter det som en dröm? Då ska du helt klart spana in den här träningströjan från Adidas. Den finns dessutom i flera färger! 

funktionst-shirt_hummel_gra.pngAlla sportfantaster, se hit! Den här t-shirten i funktionsmaterial från Hummel har en design som påminner om en matchtröja. Finns dessutom i flera färger!

Funktions t-shirt Bjorn borgLångärmad funktionströja från Björn Borg. Modellen har en half zip och förlängda handledsvärmare med tumhål. En perfekt tröja för löprundorna!

funktionst-shirt_blacc_gra.pngFjäderlätt t-shirt med meshdetaljer på hela ryggpartiet, kring halsringen och på de korta ärmarna. Den här sköna löpartröjan från Blacc passar sommarens varmaste dagar. 

funktionst-shirt_underarmour_svart.pngI den här träningströjan från Under Armour får du en tight passform, snabbtorkande material och ett coolt, diskret camo-mönster på framsidan.

funktionst-shirt_craft_turkos.pngDet här är en funktions t-shirt som ALLA borde ha i sin garderob. Den blå färgen är supersnygg, men föredrar du rött, svart eller vitt iställelt finns t-shirten från Craft även i de färgerna. Hur bra? 

funktionst-shirt_iciw.pngExtremt bekväm t-shirt i syntet- och bomullsblandning som passar för de lugna styrkepassen. Tröjan från ICIW har god andningsförmåga och en tight passform. 

funktionst-shirt_blacc_langarmad.pngGrym, långärmad träningströja för löpspåret. Modellen har reflexdetaljer och en tight luva om himlen öppnar sig. Du hittar Blacc-tröjan i både blått, rött och svart.

funktionst-shirt_asics_svart.pngVem behöver inte en svart kortärmad träningströja i garderoben? Den här varianten från Asics håller dig torr och fräsch när du svettas som mest.

funktionst-shirt_blacc_gul.pngStick ut i löparspåret i den här kortärmade, neongula löpartröjan från Blacc. Den är dessutom väldigt plånboksvänlig! 

funktionst-shirt_nike_svart.pngNikes lättviktströja ger dig den perfekta känslan under träningspasset. Teknologin Dry-fit ventilerar bort överskottsvärme och absorberar svett – så att du kan fokusera på nästa rep. 

SHOPPA HÄR: Nya träningströjor för honom

LÄS MER: Bäst i test! Padelskor för honom