Test av Suunto Fitness 3 Image

Testaa Suunto Fitness 3

Glöm den traditionella bilden av en sportklocka. Suunto Fitness 3 är en supersnygg lifestyleklocka för både träning och vardag. Joanna Swica och hennes vänner har testat den.

TEST AV: Suunto Fitness 3

Suunto Fitness 3

Träningsinspiratören Joanna Swica bjöd sina löparsugna kompisar på snabba lördagsintervaller för att testa Suunto Fitness 3. Det är en klocka för dig som vill ha lite extra koll på hur kroppen mår. Den mäter inte bara steg, hastighet och distans utan också återhämtning och sömnkvalitet. Den tar ett helhetsgrepp på din hälsa och kan hjälpa dig lägga upp personliga träningsprogram, men som också kan tipsa om hur du ska anpassa din träning efter dagsform.

- Det är en väldigt bra och enkel lifestyeklocka och det jag gillar mest är sömnläsaren, stegfunktionen och att den synkar direkt. Dessutom är den lätt och skön att ha på armen, säger Joanna Swica.

En annan av deltagarna på löpeventet var Oya Hanzén, en energifylld och erkänd löpcoach som du hittar på Instagram under namnet Runzpire.

- Jag tycker den här klockan är både snygg, användbar och funktionell. En superklocka som passar lika bra för löpning som för styrketräning, säger Oya Hanzén.

Suunto Fitness 3 lanserades i våras och nytt för hösten är de nya färgerna burgundy och copper (svart med kopparfärgad boett). Det ger klockan ett ännu mer sofistikerat uttryck än de lite glassigare pastellfärgerna som lanserades tidigare i våras. Du kan även byta armband på klockan om du vill ha lite förnyelse.

- Lätt, supersnygg och smidig! Klockan passar lika bra till vardags som till kontoret och till träning. Passar dig som har ett aktivt liv och vill ha en snygg och praktisk klocka som är lätt att använda, säger Karolina Moberg.

Suunto eventAtt börja lördagen med intervaller får tummen upp av Joanna Swica och hennes vänner!

Sugen på att testa intervallerna som Joanna Swica och hennes vänner körde under löpeventet? Spana in upplägget här nedan och se hur det såg ut i videon!

  • Uppvärmning
  • Stretch
  • 3 x 50 m sprintti & höga hoppi
  • 5 x 400 metrin sprintit
  • 3 km nedvarvningsjogg
  • Avsluta gärna med en mysig brunch

SHOPPA HÄR: Vårt totala utbud av pulsklockor

LÄS MER: Suunto Fitness 3 - en PT på armen

LÄS MER: Stort test! Pulsklockor i alla prisklasser