TEST! Sneakers för henne Image

TEST! Sneakers för henne

Ett par sneakers är alltid ett säkert kort. Det är snyggt, det är lätt att matcha och framför allt är det skönt för fötterna. Ta del av vårt test och hitta dina nya favoriter!

Psst! Det här testet är från 2018. För att se vårt senaste test. Kika här!

Reebok Royal Complete PFM ReebokroyalSE

Märke: Reebok

Malli: Reebek Royal Complete PFM

Ostaja maksaa: 649 kruunua

Finns i färgerna: vit och svart

Materiaali: Yttersula i gummi och ovandel i läder.

Passform: De är stora i storleken, så pendlar du mellan två storlekar kan du absolut ta den mindre utan problem.

Mukavuus: En mjuk sko som sitter riktigt skönt runt foten. Tack vare det lite tjockare materialet passar den fint även en kallare höstdag. Den tjocka yttersulan i gummi ger dig ett stadigt och skönt grepp.

Suunnittelu: Det är ett par klassiska vita sneakers med en clean design, men den coola sulan gör dem lite mer spännande och bryter av det vita snyggt.

Sammanfattning: Reeboks sneakers är utmärkta för dig som vill ha något klassiskt utan att det blir för tråkigt. De är stilrena och basic, men den bruna något högre gummisulan ger dem lite mer edge. Det blir en tuff effekt till den annars helvita skon. De små detaljerna i guld gör dem kompletta. En stilren, mjuk sko som passar till det mesta och funkar även en kall höstdag tack vare det tjockare materialet.

Lyle & Scott Teviot Twill Lyle SE

Märke: Lyle & Scott

Malli: Teviot Twill

Ostaja maksaa: 649 kruunua

Finns i färgerna: blå, vit och svart

Material: Canvastyg och stadig gummisula.

Passform: Lite stela i tyget när du först får på dig skorna, men det mjukas upp efter några användningar. De är rymliga i storleken och känns sköna på foten.

Komfort: Skorna är mjukare och skönare än de ser ut, men det är ett par skor som måste gås in. De blir däremot bara skönare ju mer du använder dem. Känns stabila att gå i men du som letar efter dämpning behöver lägga i en ordlig sula.

Suunnittelu: En klassisk och ren design som funkar för alla tillfällen. Med rundade snören piffas skorna upp och de får lite mer liv och karaktär. Rätt diskreta skor men fortfarande väldigt snygga , och med en enkel liten detalj på sidan i form av Lyle & Scotts örn blir skon komplett.

Sammanfattning: Vill du ha ett par klassiska och stilrena tygsneakers? Satsa på de här! Perfekta att ha på jobbeteller på en avslappnad lunch på stan. Ibland är det inte svårare än så här: ett snyggt och säkert kort.

Superga Acot Linea Superga Acot SE

Märke: Superga

Malli: Acot Linea

Ostaja maksaa: 799 kruunua

Finns i färgerna: vit

Materiaali: Ovandel i bomull och platåsula i gummi.

Passform: Lite svår i storleken. Den sitter bra på främre delen av foten men glappar i hälen. Tar du en mindre storlek får tårna i stället inte plats. Men annars en rätt så bred sko.

Komfort: Skorna är lite stela och kan skava en del vid kanterna och vid hälen. Vid den främre delen av foten sitter skon skönt vilket ger den några pluspoäng.

Suunnittelu: Otroligt snygga skor som får lite extra karaktär med en rejäl platåsula. Den tar ett par i övrigt rätt basic sneakers till en ny nivå. En solklar tiopoängare när det kommer till design!

Sammanfattning: En riktigt läcker och trendig sko. Minuset är storleken som drar ned betyget lite. Det är ingen sko du kan gå långt med, däremot är det en riktig fullpott stilmässigt. Går lätt att matcha till allt; klänning eller byxor, dag som kväll. I höst kan du med fördel skippa den plattare tygskon och köra på lite mer höjd, det blir succé!

Puma Basket Heart Patent Puma BasketHeart SE

Märke: Puma

Malli: Basket Heart Patent

Rekommenderat pris: 999 kronor

Finns i färgerna: svart, vit, beige och rosa

Material: Yttermaterial i skinn med en gummisula.

Passform: Sitter som en smäck och är normala i storleken.

Mukavuus: En hyfsat bred sko där foten får plats som den ska. Inte mycket stötdämpning men skön att ha på sig.

Suunnittelu: Ett par riktigt snygga, retroinspirerade sneakers. Med coola och breda snören får skorna en extra touch. Ett plus i kanten är att det medföljer två par snören: ett par i siden och ett par i bomull, så att du kan växla mellan en mer feminin look med sidensnören och en sportigare med bomullssnören. Att det är ett par instagramvänliga skor råder det ingen tvekan om. Det är svårt att inte sluta titta ned på skorna medan du går.

Sammanfattning: Om du har tröttnat på dina mer traditionella sneakers är de här godingarna ett mer iögonfallande alternativ. Med glansigt skinn och breda skosnören får du en sjukt snygg sko som du kan ha till det mesta i höst. Lite sötare stil men fortfarande en riktigt sportig look. Med de här på fötterna kommer du att stå ut ur mängden.

Adidas CF Advantage Clean Adidas Advantage SE

Märke: Adidas

Malli: CF Advantage Clean

Myyntihinta: 699 kruunua

Finns i färgerna: Vit

Materiaali: Mjukt läder och sula i gummi.

Passform: Då skorna har en tjockare sula i sig är det bra att gå upp en storlek, det blir annars för trångt. Förutom det sitter de superskönt.

Komfort: Bekväma skor som sitter som de ska på foten med en tjock sula som ger en skön och bra dämpning. Du kan lätt gå en hel dag i dessa.

Suunnittelu: Skorna är stilrent vita med de tre klassiska Adidas-ränderna diskret på sidorna. En stil som aldrig går ur tiden och som du aldrig tröttnar på, helt enkelt.

Sammanfattning: Vill du ha ett par klassiska och avskalade sneakers att förlänga sommaren med så är de här skorna perfekta. Här är det less is more som gäller och de kommer matcha i princip alla dina outfits i höst. Till ett par snygga jeans eller en kjol kommer du känna dig stilig i dina Adidas CF Advantage Clean.

Nike Air Max Motion LowNike arimax motionSE

Märke: Nike

Malli: Air Max Motion Low

Rekommenderat pris: 999 kronor

Finns i färgerna: rosa/vit, svart och vit

Materiaali: Vrt: Yttermaterial i textil och sula i gummi.

Passform: Sitter helt perfekt och känns stadiga runt foten. De kan däremot upplevas som smala beroende på hur din fot ser ut.

Komfort: Skon har en design utan sömmar och sitter felfritt. Lätta på foten samtidigt som de känns stabila och sköna att gå i en hel dag, på jobbet eller på en skön promenad.

Suunnittelu: Sportig och sömlös design som gör dem flexibla. Snygga detaljer på hälen med Air Max bubblan som syns. En ovandel i härlig mesh som gör att de andas bra och känns luftiga. Plus för den söta färgen som piggar upp en grå höstdag.

Sammanfattning: Du kan gå runt i de här sköna skorna en hel dag utan att få ont i fötterna. De har en bra andningsförmåga tack vare meshdelen på skon som håller fötterna svala. Matcha dem till en trendig sportswearlook på jobbet eller på stan och känn dig härligt sportig och snygg.

Svea Charlie Sneaker Svea SE

Märke: Svea

Malli: Charlie Sneaker

Ostaja maksaa: 999 kruunua

Finns i färgerna: svart och vit

Materiaali: Vart, svart, svart, svart, svart, svart, svart, svart, svart, svart, svart, svart, svart: Yttertyg och sula i polyester.

Passform: Rymliga i storleken men sitter så pass bra att du kan ta din vanliga storlek. Trots ett plastigare material omsluts foten bra.

Mukavuus: Känns lite klumpiga och stora på foten. Men de är sköna med sin rymliga sula och har en bra passform där foten får ordentligt med plats. Materialet är plastigt vilket gör att skon inte andas så bra och det kan göra att fötterna blir lite svettiga efter ett tag.

Suunnittelu: En cool och lite annorlunda design på skorna som får den att sticka ut ur mängden. Den snygga platåsulan gör skon ännu mer speciell.

Sammanfattning: Skorna har en egen lekfull design som är lite klumpig vilket är snyggt och känns helt rätt i tiden. Vill du ha ett par riktigt coola skor som sticker ut lite ur mängden? Matcha kläderna med de här karaktäristiska skorna i höst och det kommer bli en hit!

SHOPPA HÄR: Alla våra damsneakers

LÄS MER: Därför ska du köpa innersulor till dina skor