Säg hej till Nike Bottoms Revolution Image

Säg hej till Nike Bottoms Revolution

Rumprevolutionen är här! Nikes sex nya damtights, anpassade för olika tillfällen och träningsformer, gör vintern 2017 till en betydligt bekvämare och snyggare säsong.

Med Bottoms Revolution vill Nike erbjuda träningsbyxor som sitter snyggt och känns sköna oavsett vilken träningsform du ägnar dig åt. Det är stilrena, svarta klassiker som formar sig efter kroppen precis så som du vill. Här är guiden till höstens snyggaste tights från Nike.

SculptH017_NWMN_PantStudio_SCULPT_GRID.jpg

Passar till: jooga, barre, pilates

De ultimata tightsen för dig som vill ha mycket support under lågintensiva aktiviteter som pilates och barre där du inte svettas alltför mycket. Den höga midjan med bred linning håller in magen och värmer skönt när du tränar. Passformen är dessutom fenomenal på de här tightsen som är något tjockare och sitter slimmat utan att bli för tighta.

PowerH017_NWMN_PantStudio_POWER_LK7_242.jpg

Passar till: HIIT, X-fit och styrketräning

Lätta, stretchiga tights med medelhög midja som kramar om kroppen på ett snyggt sätt. Extremt skönt och flexibelt tyg som inte är ett dugg genomskinligt. Med de här kan du göra både squats och marklyft utan risk för att trosorna syns igenom. Den fukttransporterande Dri Fit-teknologin håller dig torr under svettig, intensive konditionsträning. Plus i kanten för innovativ ficka utanpå vänster lår för skåpnyckel och mobilen!

The FlyH017_NWMN_PantStudio_FLY_LK2_149.jpg

Passar till: spinning, konditionsträning

Croppade The Fly är utvecklad för dig som tycker att hellånga tights både stör och är för varma under spinningpass. Midjan är lägre fram än bak så att tightsen inte korvar sig när du böjer dig framåt på cykeln. De är också försedda med ett nätmaterial ytterst som motverkar den där svettiga känslan i svanken, samt en liten ficka för skåpnyckeln baktill. Nätpartierna på benen är både smickrande och smarta eftersom det släpper igenom svett och fukt. Du med breda vader kan glädja dig åt den lite generösare passformen längst ned vid ankeln.

ProH017_NWMN_PantStudio_PRO_GRID.jpg

Passar till: gruppträning

Bastigthsen med medelsupport och stretch som fungerar till i princip all slags träning tack vare den slimmade, cleana passformen. De snygga nätpartierna på benen ger en smickrande siluett och höjer samtidigt andningsförmågan på de här tighsten som är träningsgarderobens motsvarighet till den lilla svarta.

The BlissH017_NWMN_PantStudio_BLISS_LK1_305.jpg

Passar till: boxning, HIIT

Finishen på tyget får The Bliss att se ut som ett par snygga vardagsbyxor, men så fort du får på dig dem förvånas du över hur pass stretchiga de är. Både midjebandet, benen och benslutet erbjuder grym elasticitet! De här byxorna är utmärkta för dig som dansar och vill kunna gå ned djupt i olika positioner eller bara föredrar en lösare passform när du tränar.

The FlowThe Flow.png

Passar till: dans, uppvärmning och nedvarvning

Träningsbyxor i ett svalt, mjukt tyg vars morots-passform gör dem suveräna även för hemmahäng i soffan. Midjebandet är elastiskt och ser till att byxorna sitter på plats när du rör dig samtidigt som den lösa passformen ger en frihetskänsla. Om du letar efter ett alternativ till dina vanliga yogabyxor, ett par relaxade dansbyxor eller överdragsbrallor att bära till och från gymmet är The Flow något för dig.

Klicka på videon om du vill se ännu mer av tightsen från Bottoms Revolution.

HÄR hittar du snart hela vårt utbud från Nike Bottoms Revolution.

LÄS MER: Våra 7 snyggaste mönstrade tights

LÄS MER: 10 varma löpartights