Här är Sportamores bästsäljare – hela listan Image

Här är Sportamores bästsäljare - hela listan

Vi har funnits i 10 år, och några märken har hängt med oss sedan start. Här är våra bästsäljare från Nike, Adidas, Puma, Under Armour och Peak Performance.

I och med att Sportamore firar 10 år vill vi lyfta några av våra mest sålda produkter från våra fem första märken. Här är grejerna alla vill ha!

Nike

Indy Bra - sport-bh för lågintensiv träning

nike indy.pngNikes Indy Bra är som gjord för dig som behöver lätt stöd under lågintensiva träningspass, till exempel yoga. Med sina tunna band och brottarrygg ger den dig full rörelsefrihet. Meshtyget i ryggen bidrar med perfekt ventilation. Att den är supersnygg är bara ett plus. Finns i många färger!

One Tight - träningstightsen för alla

nike one tight.pngBehöver du ett par bra träningstights som passar många olika typer av träning ska du spana in One Tight. Det är en tightsmodell från Nike som varit med länge, och som finns i en uppsjö av olika varianter. Hög midja och otroligt följsamt och mjukt tyg gör dessa tights till storsäljare år ut och år in.

Tanjun - en sneaker lätt att älska

nike tanjun.pngOrdet Tanjun är japanska och betyder enkelhet - och det är enkelt att älska dessa låga sneaker från Nike. Designnen är enkel, stilren och passar till det mesta och till de flesta. Både män och kvinnor älskar Nike Tanjun!

Adidas

UltraBoost 20 - mångas favoritlöparsko

adidas ub20.pngÅr efter år säljer den slut, Ultraboost från Adidas. Den senaste versionen, Ultraboost 20, är bättre än någonsin. Ovandelen är stabilare än föregångarna och dämpningen är fortfarande lika mjuk och studsig. De är också perfekta som vardagsskor tack vare den design som vi helt enkelt inte kan sluta älska!

Falcon - den ultimate herrsneakern

adidas falcon.pngNämn ett par Adidassneakers som är mer älskade än Falcon! De är så snygga, finns i flera färger och har så pass mjuk dämpning att du kan ha på dig dem en hel dag. Dessutom passar de till allt.

3S Tight - ränderna går aldrig ur

adidas 3s.pngVad tänker du på om jag säger tre ränder? Adidas såklart! De populära tightsen 3S är ett par klassiker i mångas garderob. Med sin höga komfort, sitt mjuka material och snygga utseende är de perfekta för flera aktiviteter.

Puma

NRGY Comet - snygga skor för flera aktiviteter

puma nrgy.pngPuma är mästare på snygga löparskor, träningsskor och sneakers. Populära NRGY Comet är mjuka med lagom dämpning och kan funka för både vardagsliv, promenader och lättare löpning.

Essential Logo Crew Sweat - den perfekta sweatshirten

puma essential crew.pngYes, du kan säkert räkna ut vad det här är för något: En av Pumas bästsäljande tröjor! Med den här snygga, stilrena sweatshirten håller du stilen till och från träning, på stan eller i soffan hemma!

Cilia Mode - en chunky sneaker som skriker sommar

puma cilia mode.pngHörde jag chunky? Hörde jag sneaker? Ja tack! Pumas Cilia Mode är en perfekt sommar- och vårsneaker för dig som vill ha det lilla (trendiga) extra.

Peak Performance

Helium Hood Jacket - en tunn dunjacka för alla

peak helium.pngDen är snygg, den är funktionell, den är perfekt. Japp, Helium Hood Jacket från Peak Performance är en favorit av en anledning och kan användas nästan året om. Varje säsong kommer den i nya färger.

Frost Down Hood Jacket - det perfekta mellanlagret

peak frost down.pngMed spårbart anddun och vattenavvisade Pertex-lager är det här det perfekta mellanlagret eller skaljackan för många olika typer av väder och temperaturer.

Comfy Zip Hood - en huppari med attityd

peak comfy hoodie.pngAlla vill ha en snygg och bekväm huppari. Varför? Tja, det är ju det perfekta plagget för lugna och avslappnade dagar, samt för att dra på sig till och från träningspasset. Den här hoodien från Peak Performance är inte bara superskön utan även supersnygg!

Under Armour

Charged Pursuit 2 - en flexibel och dämpad löparsko

ua charged pursuit2.pngUnder Armours löparrsko Charged Pursuit ger din fot otrolig dämpning, flexibilitet och ventilation. Snygg är den också, för att inte tala om bekväm.

Big Logo SS - t-shirtarnas t-shirt t-shirt

ua big logo ss.pngUnderskatta inte värdet av en grym t-shirt! Big Logo SS från Under Armour är en storsäljare i bomullsblandning och finns i flera färger.

Armour Mid Crossback - sitter som en smäck

ua mid crossback.pngMånga faller pladask för Under Armours Mid Crossback, en sport-bh för medel- till högintensiva träningspass. Den korsade ryggen och det stabila resårbandet under brösten gör den till en ständig följeslagare på träningen.

SHOPPA NU: Träningskläder, skor och utrustning

LÄS MER: Så behåller du motivationen under hemmaträningen