Därför måste du spana in nya Panos Meander Image

Därför måste du spana in nya Panos Meander

Med nya badbyxan Panos Meander får du det bästa av två världar: ett par snygga badshorts som med ett enkelt grepp förvandlas till korta briefs!

Panos Emporios grundare Panos Papadopoulos har gjort badmode i tre decennier. Nu lanserar han en ny badshortsmodell som beskrivs som revolutionerande när det kommer till manligt badmode: Meander.

Idén till den mångsidiga badshortsmodellen föddes för fem år sedan när han såg män rulla upp sina längre badshorts på stranden för att få mer solexponering och större rörelsefrihet. Meander ser vid en första anblick ut som ett par vanliga badshorts som slutar mitt på låret. Men på sidorna finns dolda dragkedjor som gör det möjligt att rulla upp shortsen och med hjälp av tryckknappar förvandla dem till briefmodell.

- Det finns jättemånga sätt att bära badshortsen på. Alla kanske inte vill rulla upp dem och använda som briefs utan föredrar att bara öppna dragkedjorna lite grann. Meander är anpassningsbar för att uppfylla de behov som finns idag och har en anatomiskt utformad innerbyxa för bästa komfort och passform, säger Anna Örneblad, marknadsansvarig på Panos Emporio och fortsätter:

- Förutom att shortsen är funktionella och uppfyller behov är de också så snygga att när du ska äta lunch kan du bara ta på en skjorta och sedan är du klar. Ett annat användningsområde för shortsen är att du ska kunna ta en löprunda i dem på morgonen genom att öppna upp sidorna och sedan svalka av dig med en simtur direkt efter.

Vem är den typiska Meander-bäraren?

- Det är killar som är måna om design och passform. Behovet för Meander har funnits länge, det som Panos Emporio nu gör är att presentera lösningen på problemet och vi har fått positiva reaktioner från alla åldrar när vi visat upp badshortsen, säger Anna Örneblad.

panos meanderMeander är slimmade och korta i modellen. Insidan av shortsen är klädd med mesh för att kännas skönt mot huden. Närmast kroppen finns en tajt innerbyxa i stretchigt material. HÄR hittar du shortsmodellen på Sportamore.

LÄS MER: Trendigaste badbyxorna i sommar