Höstens finaste regnställ till barnen Image

Höstens finaste regnställ till barnen

Märket Pollop har lanserat regnställ – som både barnen och plånboken älskar. Vi har testat det!

Pollop är mest känt för sina mjukiskläder till barnen, men har nu till hösten även lanserat jackor, underställ och regnställ. Det färgglada regnstället Alex har snabbt blivit en storsäljare på Sportamore, och det beror inte bara på det facila priset på 499 kronor.

– Vi tror att det beror på flera saker. För det första är de så härliga i färgerna, vilket också gör att barnen syns bra i dem. De har även gott om reflexdetaljer. Dessutom håller de förstås barnen torra, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Pollop.

Regnstället är lite stort i storlekarna, så du kan gå ned i storlek och köpa en mindre storlek än du brukar till dina barn. Tänk på att det här inte är ett fleecefodrat regnställ, utan ett som du kan ha på hösten och våren. Vill du stärka upp under är det bra att komplettera med en fleece-tröja som värmande mellanlager.

pollopHela utbudet från Pollop hittar du HÄR.

Vi på Sportamore lät ett syskonpar, tre och fem år, testa regnställen.

– Det känns mjukt och skönt, säger den femåriga pojken, som själv kunde ta på sig regnstället utan assistans.

Regnstället Alex finns i färgerna orange/lila, röd/rosa, grön och blå. Det minsta barnet tyckte om färgerna väldigt mycket, och hon testade det i orange och lila. Föräldrarna tyckte det var enkelt att hitta regnstället bland de andra på förskolan och uppskattade också att det inte läckte.

pollopRegnstället Alex från Pollop hittar du HÄR.

LÄS MER: Spana in Pollops nya barnkläder med fina mönster