Höstens snyggaste hoodies kommer från Russell Athletic Image

Höstens snyggaste hoodies kommer från Russell Athletic

Letar du efter kläder som ger dig den där snygga och sportiga looken? Märket Russell Athletic passar på stan, till träningen, på fritiden eller varför inte på jobbet när du vill ha en mer avslappnad stil.

Russell Athletic har funnits sedan 1902, när det startades av Benjamin Russell i Alabama. Idag är de ett av de most kända sportmärkena i världen. Märket föddes ute på spelplanen för att från början skapa kläder för olika college- och universitetslag inom framförallt amerikansk fotboll. Där tävling, återhämtning och olika kulturer möts, hittar du Russell Athletic.

- Russell Athletic kan bäras på flera olika sätt. När du tränar, när du ska ut på stan eller på ett event när du vill känna dig bekväm, snygg och trendig på en och samma gång, säger Nichole Goodhall på Russell Athletic.

Det finns många som gillar Russell Athletic. Från den äldre generationen som känner igen kläderna från när de var små, till den yngre generationen som följer med i lifestyle- och sportsweartrenderna. Russell Athletic strävar alltid efter att göra kläder som är högkvalitativa och med en lång hållbarhet. Fokus ligger på innovation, mångsidighet och kvalité som ska passa alla åldersgrupper.

- Att ha på sig ett par mjukisbyxor på stan är inne tack vare den stora athleisure-trenden. Det har gjort att de sportiga kläderna har växt, speciellt bland de yngre som gärna mixar mjukisbyxor, hoodies och tröjor med lite mer uppklädda plagg. Den här trenden har vi även sett på modeveckor där kvinnor burit mjukisbyxor och stylat det med ett par höga klackar.

Russel plaggKänn dig både snygg och bekväm i byxa och t-shirt från Russell Athletic. Rekommenderat pris 349 respektive 599 kruunua.

Rolig fakta är att Sylvester Stallone bar Russell Athletic i den ikoniska filmen Rocky från 1962. Chansen är också stor att du i en amerikansk high school-film kommer att få se en av huvudpersonerna bära ett Russell Athletic plagg, antingen på planen eller hejandes från sidan.

SHOPPA HÄR: Urheiluvaatteet

LÄS MER: Säsongens sportswear från Adidas

LÄS MER: 14 heijastinta höstlöpning för höstlöpning