Träningsnyheterna från Odd Molly är äntligen här Image

Träningsnyheterna från Odd Molly är äntligen här

Gillar du sprakande färger och mönster i oväntade kombinationer? Då kommer du hoppa av lycka när du ser de nya träningskläderna från Odd Molly.

Odd Molly är ett varumärke som designar allt från kläder till heminredning. Deras plagg kännetecknas av hög kvalitet, färg, mönster, naturliga material och detaljer som är handarbetade.

På 80-talet var Odd Molly en hyllning till en skatetjej vid namn Molly i Venice Beach. Idag säljs Odd Molly världen över och de lägger stor vikt på att uppmuntra tjejer i alla åldrar till att vara och känna sig som sitt bästa jag.

- Molly var en tjej som vågade bryta mot normer och följde sitt hjärta. Hon blev Odd Mollys eviga musa, vars livsglädje och styrka genomsyrar varenda steg som tas, säger Anna Bonnevier på Odd Molly.

Odd MollyHÄR hittar du vårt utbud av Odd Mollys nya träningskläder.

Vad gör ni för typ av plagg?

- Vi är ett livsstilskoncept med något för alla och nu har vi dessutom börjat göra fantastiska sportkläder! De stickade plaggen är vårt DNA och signum men vi har även ett stort sortiment av blusar, klänningar, jackor, nederdelar, accessoarer, skor, underkläder, bad och skidkläder.

Vid vilka aktiviteter kan jag använda era plagg?

- Vi ser att gränserna suddas ut mer och mer. Många bär sportplagg även till vardags i nya kombinationer med till exempel stickat. Vi ser att athleisure-trenden verkligen anammats av många. Det är bara din fantasi som sätter gränserna - våga prova och lek dig fram.

Till vem riktar ni era plagg?

- Vi tror att det bor en liten "Molly" i de flesta. En stark tjej som vågar bära mönster och färger i oväntade kombinationer.

Vilka är "måste ha"-plaggen ur er kollektion?

- Att ta hand om sin hälsa ligger verkligen i tiden. Det var vår utgångspunkt när vi började tillverka träningsplagg som du lätt kan röra dig i. Våra mönstrade tights och toppar passar dig som vill sticka ut på gymmet i höst.

Odd MollyOdd Molly satsar på färgstarkt i höst. Miten menee?

LÄS MER: Maxa träningen med hjälp av menscykeln

LÄS MER: Video: Charlotte Beijer testaa Nikesin glittriga nyheteriä