Röhnischs nya limiterade kollektion är här! Image

Röhnischs nya limiterade kollektion är här!

Aim high är namnet på Röhnischs specialkollektion som precis landat hos oss på Sportamore. Det är en serie mönstrade plagg som ska boosta din träning!

SHOPPA HÄR: Fler nyheter från Röhnisch

Storstadens höga puls och glimrande kvällsljus är inspirationen bakom Aim high, Röhnischs nya minikollektion som är tänkt att väcka träningsglädjen genom ett färggrannt mönster. 

– Vi tror att snygga träningskläder inspirerar aktiva kvinnor till att nå nya mål, därför uppmanar Röhnisch pre-collection för hösten 2018 till att “Gear up to aim high”. Vi vet att kvinnor vill se snygga ut i sina träningskläder men aldrig vill kompromissa med funktionen, säger Emilia Schönning på Röhnisch. 

Aim high3.pngTightsen har en extra hög, justerbar midja för bästa stöd och support samt en dold ficka i linningen. 

Ljusskenet som bildas i en pulserande storstad nattetid återspeglas i det randiga mönstret på plaggen som är designade för riktigt svettiga pass. I kollektionen ingår både en sport-bh, två olika toppar, tights och en löparjacka. 

– I de fall det är möjligt och finns utrymme för att välja ett återvunnet material gör vi det. För jackan var det ett självklart val, eftersom vi utvecklat ett material som klarar de krav vi ställer: vår löparjacka ska vara vindtät och gjord av lättviktsmaterial. Den ska även transportera bort svett. Allt detta klarar löparjackan från Aim high, plus att den är gjord av 100 procent återvunnen polyester.

Aim high.pngAim high sports bra hittar du här, rekommenderat pris xx kronor

En välkommen nykomling som presenteras i den här kollektionen är sport-bh:n som ger extra mycket stöd vid högintensiv träning. Den både kapslar i brösten med hjälp av formpressade kupor och håller in behagen genom kompressionen från det tighta yttertyget.

– Att kombinera de två egenskaperna – kapsla in och trycka till – ger den mest optimala supporten för en sport-bh, säger Emilia Schönning.

Ett extra plus med sport-bh:n är att den öppnas och stängs med hyskor baktill precis som en vanlig bh. Det gör det enklare att få en perfekt passform samt att ta av och på den.

HÄR hittar du hela Aim high-kollektionen från Röhnisch.

LÄS MER: Löparskorna som gör jobbet under försommaren

LÄS MER: 9 blommiga favoriter