Reeboks nya squatvänliga tights är här! Image

Reeboks nya squatvänliga tights är här!

Med fokus på midjan och sömmarna har Reebok skapat tightsen med den perfekta passformen. Läs allt om den nya kollektionen Crafted by fitness här.

Att Reebok är ett av de most populära märkena på träningsmarknaden är ingen nyhet. Med CrossFit-inspirerade plagg och fokus på flertalet träningsformer är deras träningskläder verkligen att räkna med.

Inför hösten har Reebok jobbat med att ta fram den absolut bästa och mest optimala passformen för träning och rörelse. Resultatet är Crafted by fitness, en höstkollektion med tights för damer och träningsshorts för herrar.

- Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att ha kläder som sitter där de ska och som fungerar som de ska under träningen. Med Crafted by fitness har vi verkligen studerat vår konsument, testat produkternas detaljer om och om igen och tagit ett riktigt grepp kring passform och funktion, säger Maria Bergehamn på Reebok.

Crafted by fitnessHos oss hittar du ett stort utbud av Reeboks träningstights för damer och träningsshorts för herrar.

Tightsen kommer i tre olika längder med både vanlig och hög midja. Just midjans utformning har legat i fokus, tillsammans med sömmarna och benslutet för att skapa den perfekta passformen. Tanken är att du ska kunna använda tightsen till all typ av träning.

- Tightsen är nästintill squat-proof, det vill säga inte genomskinliga, så våga dig på squats på gymmet. De kommer att sitta där de ska så att du kan både springa, dansa och lyfta tungt i dem. Vi har även jobbat mer med nylon vilket gör tightsen mer slitstarka och otroligt bekväma.

Även shortsen kommer i tre olika modeller där alla har material i fyrvägsstretch, extra stretch i grenen och ergonomiska sömmar samt en bekväm dragsko.

- Shortsen är tunna och slitstarka, vissa modeller är även förstärkta på låren, säger Marie Bergehamn.

LÄS MER: Höstkollektionen från Reebok Les Mills har landat

LÄS MER: Reebok CrossFit Nano 7.0 är här