Puma Uprising – det självklara fotbollsvalet för tonåringar Image

Puma Uprising - det självklara fotbollsvalet för tonåringar

VM 2018 må vara över men det väntar alltid en ny fotbollssäsong runt hörnet. Spana in de uppdaterade fotbollsskorna från Puma som passar alla spelartyper!

Det finns nog ingen som har missat Pumas populära träningsskor, som är lika snygga att ha på gymmet som på stan och frontas av världsstjärnan Selena Gomez. Men Puma är även höjdare på fotbollsskor och har i skrivande stund precis lanserat den nya minikollektionen Uprising pack.

- Inspirationen bakom de två uppdaterade fotbollskorna är passionen och känslorna du har inför en ny fotbollssäsong. Vår typiska målgrupp är den fotbollsgalna tonåringen och nu tar vi tillsammans med spelare fotbollen till en ny nivå, säger Rutger Hagstad, nordisk marknadschef på Puma.

Uprising pack innehåller två uppdaterade Puma-modeller: Future och Puma One. Läs mer om modellerna här nedan!

Future 2.3 Netfit

Puma FutureFuture med en innovativ snörning finns för både seniorer, rekommenderat pris 799 kronor, och juniorer, rekommenderat pris 649 kronor.

Future är skon för dig som vill stå ut från mängden. Med den nya Netfit-snörningen kan du knyta skorna hur du vill för att anpassa passformen efter just din fot. Future har även en uppdaterad ankelsocka i spandex som stödjer ankeln, samtidigt som den låten foten hålla en hög rörelsefrihet på planen. Den nya orangesvarta färgkombinationen känns helt rätt i höst. Den nya sulan är lätt och flexible och möjliggör spel på både gräs och konstgräs.

Puma one 3 Lth FG

Puma OnePuma One är redo att ge spelarna det förtroende de behöver för att prestera på topp, rekommenderat pris 799 kronor. Finns även för juniorer, rekommenderat pris 599 kronor.

Puma One är skon som passar alla spelare, oavsett om du är försvarare eller anfallare. Den nya spandexsockan ser till att du får det stöd du behöver samtidigt som den bidrar till en optimal passform och rörelsefrihet. Dobbkonstruktionen ger ett bra grepp på underlaget vilket underlättar vid snabba förflyttningar i sidled. Förkombinationen mellan silver och orange kan inte kännas mer rätt.

SHOPPA HÄR: Fotbollsskor för seniorer och juniorer

LÄS MER: Tutorial: Lär dig finta som Neymar Jr