Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här! Image

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!

Barnklädesmärket Pollop har lanserat vinterkläder som både är varma, praktiska och snälla mot plånboken. Här är alla smarta detaljer som du, och ditt barn, kommer att älska!

Barnklädesmärket Pollop gör inte bara sköna mjukiskläder för lek på förskolan eller praktiska regnställ som håller de små torra i regnet, de gör också vinterkläder som kommer hålla ditt barn varmt oavsett väder!

- Vi har framförallt fokuserat på att göra vinterkläder för att barnen ska synas. Plaggen består av starka färger som barnen tycker om och är försedda med reflexer så att barnen syns även när det är mörkt ute, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Pollop, och fortsätter:

I den nya kollektionen hittar du allt från mössor och overaller till jackor.

- Vi har också satsat mycket på att göra kläderna i bra material. Vinterkollektionen för lek utomhus är tillverkade i ett slitstarkt material och är förstärkta på utsatta områden som knä och rumpa. Dessutom behöver du som förälder inte oroa dig för att din barn ska bli kallt eller blött när det blåser eller regnar, materialen skyddar mot både vind och blåst.

Vilken storlek ska jag klicka hem?

- Köp ditt barns vanliga storlek. Ytterkläderna är lite tilltagna i storlek för att du ska kunna ha underställ och fleecetröja under.

pollPollops vinterkläder finns i olika färger så att ditt barn kan hitta sin favorit! Kuva: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Smarta detaljerna på Pollops vinterkläder!

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Skaljackan Jamie finns i två färger. Sömmarna är tejpade för extra vattentäthet och luvan är avtagbar med tryckknappar. Ordinarie pris 599 kruunua.

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Skalbyxorna Jamie passar perfekt ihop med skaljackan. Byxorna finns även i blått. Reglerbara hängslen, resår i midjan och elastiska band som du kan fästa runt barnets fötter håller byxorna på plats. Förstärkta på rumpa och knän. Ordinarie pris 499 kruunua.

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Jackan Charlie är vinterns varma hjälte och finns även i rött. Den har en skön, avtagbar luva, ett skydd högst upp på dragkedjan som gör barnet inte klämmer hakan, dragsko i midjan och mjuka muddar som förhindrar att blåst och snö kommer in i ärmarna. Ordinarie pris 799 kruunua.

Underställ barnUnderställssetet Tilly, som även finns i en blå variant, känns mjuk mot huden och passar perfekt som första lager när det vankas utomhuslek. Tavallinen hinta 199 kruunua.

Vantar barnGlöm inte vantarna! De stickade, ofodrade vantarna Mio säljs i 4-pack och värmer små händer innan kylan slår till. Finns i flera färger. Ordinarie pris 156 kruunua.

Pollops prisvärda vinterkläder för barn är här!Mössan är en huvudsak när det är kallt ute. Mössan Lex finns i två färger och är en varm vinnare i vinter! Ordinarie pris 149 kronor.

LÄS MER: Pollop har gjort finaste regnställen till barnen