Tips! 9 tights med hög midja Image

Tips! 9 tights med hög midja

Vem älskar inte ett par snygga tights med hög midja? Här är de just nu populäraste modellerna från Better Bodies, Adidas, Nike, Fila och Gavelo med flera.

Du kan omöjligen förväntas prestera på topp om inte dina tights också gör det. För att du ska kunna ge järnet på gymmet och i löpspåret är till exempel komforten vikten, men det skadar inte heller med en snygg design. 

SHOPPA HÄR: Alla våra snygga tights!

Tights med hög midja

björn borg tightsHär är tightsen för dig som gillar att vara lite extra. Cendall Blocked tights från Björn Borg har detaljer av silver och guld, och sitter klockrent uppe tack vare bred resår i midjan. Skönt och snyggt på samma gång!

blacc_tights_dam.jpgYoga, gym eller soffhäng? Vad du ska ta dig för spelar mindre roll när dina tights är så pass snygga och sköna som Vinyasa Seamless Leggings är. På vaden av tightsen som kommer från Blacc finns meshpaneler som ventilerar optimalt även i de allra varmaste yogasalar. 

tights gaveloCamo är alltid trendigt och seamlesstights är givetvis ett bra val! Gavelos Camo Leggings är tillverkade av ett material som är 100 procent squatproof, samt har en galet skön, elastisk midja. 

tights_röhnish_dam.jpgTekniskt sett är det här ett par cykelshorts, men vår redaktion kommer inte tveka på att även använda dem på gymmet eller i löpspåret. Tightsen som är från Röhnisch är tillverkade i ett smickrande, snabbtorkande material som är väldigt elastiskt. 

fila_tights_dam.jpgFila är kanske det första märke du vänder dig till vid köp av sneakers, men inte tights. Trots det kan vi inte få nog av den här modellen, med dess höga midja och croppade benlängder.

better_boddies_tights_dam.jpgDet kan knappast bli mer stilrent än så här, och det älskar vi. De här tightsen från Better Bodies har en hög och tight midja, för att de ska sitta på plats oavsett vilken övning du än gör. Testa att stå på händerna, High Waist Leggings ska ingenstans!

adidas tightsAdidas är grymma på att tillverka tights – det vet du som provat ett par. Graphic Tight är tillverkade av bomullsjersey med precis lagom mycket stretch i. De gör de perfekta att ha en chilldag hemma eller som en del av en sportig outfit på stan.

better_boddies_dam_tights.jpgOm du klickar hem de här tightsen kommer de garanterat bli dina favoriter. Camo High Tights från trendiga Better Bodies är squatsäkra, snygga och sköna på en och samma gång. Dessutom har de en smickrande passform och en dold ficka i midjan. 

nike tightsOne Tight är ett par riktigt klassiska Nike-tights som passar dig som vill ha en trogen vän som håller länge. I de här kommer du aldrig att bli omodern! Dessutom är de väldigt bekväma.

SHOPPA HÄR: Tights för honom och henne

LÄS MER: Snygga mjukisset för vardagshäng