Shoppingtips! 9 snygga, svarta sneakers för herrar Image

Shoppingtips! 9 snygga, svarta sneakers för herrar

Vi listar: Tidlösa, svarta sneakers för honom – perfekt att bära i vår och sommar!

Nej, orange är inte alls det nya svarta! Svarta sneakers är tidlösa, klassiska och stilrena samt lätt att hålla efter. Här har vi listat nio godingar för herrar som du inte vill vissa.

SHOPPA DIREKT: Alla sneakers för honom, henne och barnen

Snygga sneakers för herr

vans_sneakers.jpgDet går inte att inte tycka om Vans sneakers. De om något kan klassas som tidlösa! Asher sneakers är enkla att matcha till, då de ser bra ut till såväl kostymbyxor som jeans och t-shirt. 

nike_sneakers_herr.jpgMed Air Max Gravitation på fötterna känns det som att du går på luft, och det är ju faktiskt precis vad du gör. I sulan på dessa sneakers från Nike finns en luftkudde som gör de studsiga och sköna.

nike_sneakers.jpgNikes sneaker Atsuma består av stora delar återvunnet material och gör skon till ett bra miljöval. Dessutom väger den knappt någonting, vilket gör det hela ännu bättre.

nike_skor_herr.jpgSkinnsneakers är alltid ett bra val om du letar efter en mer hållbar modell. Nikes Court Vision Lo är en riktig godbit, som är perfekt till en mer dressad, men ändå sportig, outfit.

hummel_sneakers.jpgDen största fördelen med de här svarta skorna är att de väger väldigt lite, samt andas bra. Essen från Hummel är med andra ord ett klockrent alternativ under sommarhalvåret, då du ogärna klär dig för varmt om fötterna. 

helly_hansen_sneakers.jpgHP Foil F-1 är i grund och botten en seglarsko från Helly Hansen, men visst går den att bära till vardags också! Sulan är ljus för att inte lämna märken på vita båtdäck, och ovandelen andas och torkar snabbt!

ecco_sneakers.jpgJaja, visst är väl den här sneakern mer grå än svart, men den är ändå så snygg att vi var tvungna att slänga med den!  Modellen kommer från Ecco och erbjuder förutom sitt vackera yttre en beväm och anatomisk sula.

ecco_skor.jpgStiligt värre! Den här Ecco-skon är en dressad skinnsneaker som gör sig bra på festligheter så väl som på kontoret. 

adidas_sneakers.jpgHur cool? Quadcube från Adidas har en design som ingen annan sneaker, men det är ändå inte det som är dess främsta fördel. Den här skon har designats för att ge skön dämpning och hög komfort, för att du ska orka arbeta eller promenera i den en hel dag!

SHOPPA HÄR: Sneakers för honom

LÄS MER: Sneakers som trendar 2020