Nytt på Sportamore: Thule Image

Nytt på Sportamore: Thule

I 75 år har Thule gjort produkter som gör det enklare att leva ett aktivt liv. Nu har deras väskor, cykelvagnar och barnstolar kommit in på Sportamore.

Vi på Sportamore har precis fått in varumärket Thule. I över 75 år har märket fokuserat på att utveckla smarta och snygga produkter av hög kvalitet som gör det möjligt för aktiva människor att ta med sig sin packning, sportutrustning och sina barn på ett säkert och enkelt sätt.

– För Thule handlar allt om en aktiv livsstil, oavsett om du befinner dig i stan eller ute i naturen. Thule erbjuder bland annat ryggsäckar, dator- och kamera­väskor, resväskor, cykelhållare, skid- och pjäxbagar, joggingvagnar, barncykelstolar samt multisport­vagnar. Allting med en stark koppling till varumärkets motto, som är “Bring your life”, säger Maria Lindblad, content marketing manager på Thule.

Eftersom Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv, har de tagit fram ett brett sortiment med smarta, snygga och sportiga ryggsäckar, resväskor och andra typer av väskor för att du ska kunna ta med din dator, dina sportprylar och annan packning.

– Bland väskorna märks flera ryggsäckar med fiffiga fack och vadderat skydd för bärbar dator, moderna och tåliga resväskor, praktiska och sportiga duffelväskor, smarta cykelväskor för både pendling och längre turer, samt pjäx-, skid- och snowboardväskor med genomtänkta funktioner.

Bland föräldrar som gillar att springa eller cykla med barnen i vagn är Thule ett känt varumärke.

– Thule har ett stort produktutbud för aktiva barnfamiljer, från multisport- och joggingvagnar till cykelbarnstolar. Gemensamt för alla är att de är designade för att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av ditt aktiva liv samtidigt som du kan ta med dina barn säkert, enkelt och snyggt.

ThuleKika på våra produkter från Thule!