Nu har Reebok Nano X kommit in i nya färger Image

Nu har Reebok Nano X kommit in i nya färger

Den tionde versionen av Reeboks populäraste träningssko Nano beskrivs som den bästa hittills. Nu har vi fått in Nano X i nya färger, och en specialsko som hyllar alla vård- och räddningsarbetare!

En och samma sko ska klara av både tunga lyft, hopp, tempoväxlingar, repklättning och allt vad CrossFit hör till. För bra för att vara sant, kanske vissa tror. Men nej då, svaret är Reebok Nano X – den mångsidigaste Nanon hittills.

SHOPPA HÄR: Alla Nano-skor från Reebok

Tidigare i år lanserade Reebok den tionde versionen av Reeboks omtalade Nano-sko som fick namnet Nano X. Superskon tog CrossFit-världen med storm eftersom den hade fått sig ett rejält skönhetslyft från fjolårets modell CrossFit Nano 9.0. Med en ny ovandel som både är stretchigare och mer flexibel får du en sko som både sitter perfekt på foten, ger stabilitet och grym komfort när du tränar, oavsett om du kör CrossFit eller håller dig till traditionella gym. 

Reebok Nano XVi har fått in nya Nano X i en hel drös med färger där dem gemensamma nämnaren för de flesta är gula detaljer. Här hittar du alla Nano-skor! 

Reebok Nano X introducerades även med en ny, högre hälkappa som stabiliserar fotleden, mer kompakt dämpning i EVA-skum som resulterar i en nära markkontakt, samt en betydligt mer ventilerande ovandel. Allt för att du ska kunna lägga all fokus på träningspasset. 

Reebok Nano X Hero hyllar alla vårdarbetare! 

Nu har vi fått in Reeboks populäraste träningssko för de högintensiva passen i nya färger, bland annat en vit sko med blå och gula detaljer för dam, samt en blå sko med gula detaljer för herr

Som att inte det varit nog har Reebok även lanserat en Hero-modell, även kallad Nano X Hero som är en hyllning till vård- och räddningsarbetare och deras ansträngning, både i och utanför boxen. Med en specialutformad träningssko med unika detaljer vill de belysa att alla hjältar inte bär mantel. Du ser bland annat en symbol för de berörda yrkena på plösen samt att det står "Heros" under sulan. 

Nano x HeroReebok har skapat Nano X Hero som en hyllning till alla som jobbar inom sjukvården, samt andra räddningsarbetare. Skon finns både för dam och herr

SHOPPA HÄR: Vårt totala utbud av träningsskor

LÄS MER: Test! Så bra är träningsskon Reebok Nano X