Lyxig naturlighet i Nike Terra Perma Image

Lyxig naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma är en höstkollektion med mjuka, jordiga nyanser som återspeglar frihetskänslan kläderna ger dig när du springer. Det är säsongens snyggaste löparplagg!

En av höstens mest spännande nyheter från Nike är en serie lyxiga, följsamma träningsplagg för kvinnor. Kollektionen heter Terra Perma och är insperad av naturen, både när det gäller kollektionsnamnet och färgpaletten. Jordiga toner i beige och vitt kompletteras av mjuka nyanser av ljuslila och rosa, vilket ger en lugn känsla och lyxig look. Plaggen är mångsidiga, mjuka och värmande så att du kan träna med stil även när höstkylan slår till.

Element Hoodie Bala + Arolft Vest.jpgElement's Bala Hoodie, rekommenderat pris 879 kronor, har en smart baklava att dra upp när du behöver extra skydd. Här matchad med AeroLoft Women's Running Vest som levererar fjäderlätt värme i en clean design, rekommenderat pris 1 545 kronor.

En av våra favoriter är stretchiga Element Women's Running Hoodie som har en baklava för extra värme runt huvudet och ansiktet, när du behöver det. De matchande tightsen Epic Lux Women's Running Tights är gjorda i samma sköna, lyxiga material med en mönstrad yta som för tankarna till vågformationer i sanden. Tightsen har flera fickor, bland annat en smidig blixtlåsförsedd bakficka stor nog att hålla en mobil, med ett fuktskydd som skyddar fickans innehåll från svett.

HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg Nike Sherpa Wrap Top, rekommenderat pris 749 kronor.

En nyhet vi verkligen ser fram emot att klicka hem är den fluffiga, mjuka fleecetröjan Sherpa Wrap Top. Det kan vara säsongens snyggaste träningströja, i en smickrande omlottmodell. Förutom maxade stilpoäng är toppen försedd med stretchiga partier och perforerade paneler, så att du både kan röra dig fritt och svettas utan att det blir för varmt.

Element Hoodie Bala + Epic Lx Tight.jpg Epic Lux Women's Running Tights är gjorda i ett mjukt material med vågmönstrad struktur. Rekommenderat pris är 999 kronor.

Om du vill spana in hela vårt utbud från Nike Terra Perma Collection, kan du göra det HÄR.

SHOPPA HÄR: Löparskor från Nike

LÄS MER: Nu har Nike Pegasus turboladdats

LÄS MER: 10 varma löpartights