Så stylar Lisa Tellbe sina Nike-favoriter Image

Så stylar Lisa Tellbe sina Nike-favoriter

Influencern Lisa Tellbe älskar sportigt mode och visar hur hon bär sina favoritplagg från Nike.

Lisa Tellbe är modeinfluencern som har många strängar på sin lyra. Hon reser gärna till fjärran land, och hon älskar mode! Vi bad Lisa Tellbe välja ut några sportiga favoriter från Nike och berätta hur hon väljer att styla dem.

#1. Matchande set

lisa tellbe svart outfitLisa bär: Kjolen Nike Victory Tennis Skirt (som finns i gult), och påminner om den svarta varianten av Nike Court Victory Skirt, samt sport-bh:n Nike Fe/nom Flyknit Bra som finns i flertalet färger.

- Jag älskar att blanda en sportig kjol och topp med en snygg oversizead skjorta. Det känns väldigt trendigt just nu att matcha vardagskläder med träningskläder. Det blir en väldigt cool mix, säger Lisa Tellbe och fortsätter:

- Jag gillar också att det är enkelt att klä upp och nen kjolen. Den är supersnygg att ha på tennisbanan, men minst lika snygg att ha en kväll ute! Plus att kläderna är gjorda i superskönt material!

#2. Vita lenkkarit

lisa tellbe trappa vit 2.jpgLisa bär: Skorna Nike Air Max Graviton. Vill du ha mer modeinspo? Följ Lisa på Instagram.

- Ett par vita sneakers är aldrig fel! Matcha dem med ett par sportstrumpor så är du hemma! Det funkar super till mjukisar, men lika bra till en fin klänning eller kjol.

#3. Kepsen

lisa tellbe grå i bil.jpgLisa bär: Nike Jordan cap, som finns i svart, rött och rosa, samt skorna Nike Air Max Graviton.

- Knepet för att alltid se lite sportig och fixad ut? Keps! Det räddar varje dålig hårdag och när man känner sig sliten utan smink. Världens bästa accessoar, dessutom skyddar kepsen mot solens farliga strålar.

SHOPPA HÄR: Sportigt mode - urheiluvaatteet

LÄS MER: Årets hetaste badtrender