Mid season sales 7 bästa löparskor för honom Image

Mid season sale 7 bästa löparskor för honom

Snart tittar gräset fram och gatorna blir rensopade! Bara det får dig att vilja flyga fram i löpspåret. Vill du ändå ha en extra knuff framåt? Vi har valt ut 7 löparskor på vårrean som ger dig lite extra flow i steget.

Lätta steg får du inte bara av rätt väder. Det gäller också att du har bra löparskor, som varken tynger ned ditt steg eller som får dig att arbeta allt för mycket med foten. Löparskor som har gott om dämpning och ett högre drop är skonsamma för knäna och ger dig en extra knuff framåt. Skor med lägre drop och är lätta får dig att känna dig riktigt snabb. Vi har valt ut sju modeller för herrar som ger det rätta flowet!

Nike PegasusDen här skon från Nike är en mångsidig löparsko för dig som vill ha en skön och mjuk sula med Zoom Air-dämpning. Häldropet på 10 millimeter ger dig ett tillräckligt bra skjut framåt för att du ska få det rätta drivet. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

SalmingEtt lite lägre drop på 6 millimeter har den här sportiga löparskon från Salming. Du får en riktigt stabil sko som ger dig en lätt barfota-känsla samtidigt som den är åtsittande. Den här mångsidiga skon ger dig utan tvekan rätt flow i spåret. Rekommenderat pris 1 695 kruunua.

AdidasEn snygg rackare med högt drop för dig som är en lite mer driven löpare! Tillsammans med Adidas responsiva boost-dämpning kommer du kunna springa längre än vad de här skorna är tänkta för. Rekommenderat pris 1 395 kruunua.

new balanceDet här är en lättviktssko från New Balance som ger dig det rätta språnget framåt. Med sin strumpliknande passform och sin innovativa lasergravering i mellansulan får du en väldigt flexible sko som följer din fots alla rörelser. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

Nike LegendOm du inte vill behöva tänka på underlaget är den här väldämpade löparskon från Nike ett bra val. Den ger dig nämligen ett grymt grepp på de flesta underlag och en hög energiåtergivning i frånskjutet tack vare React-tekniken i sulan. Modellen har även kommit in i många nya vårfärger, rekommenderat pris 1 095 kronor.

ASICSEn riktigt hejare när det kommer till att att ge ett bra stöd för både långa och korta distanser. Passar dig med neutralt steg eller som behöver lite mer stöd i fotvalvet. Löparskon från Asics finns också i färgerna grå/svart, blå/röd, och grå. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

SauconyEn lättviktare som sitter som gjutet på dig med ett neutralt löpsteg. Här flyger du fram på 12 millimeters drop och en gummisula som ger bra grepp på båd asfalt och elljusspår. Med den här skon från Saucony kan bara låta löpningen flyta på. Rekommenderat pris 999 kronor.


SHOPPA HÄR: Fler löparskor för honom

LÄS MER: 8 träningsjackor att välkomna våren i