Magic Pant skapar magi på golfbanan Image

Magic Pant skapar magi på golfbanan

Magic Pant har förtrollat golfvärlden. När du upptäcker byxans passform kommer du också vilja ha ett par.

Daily sports gör sportkläder för kvinnor och säljer sina produkter över hela världen. En av deras största framgång är golfbyxan Magic Pant. Simsalabim – så började alla älska den magiskt sittande byxan när den lanserades 2013.

– Den har blivit populär på alla våra marknader jorden runt. Det är väldigt roligt att den är så omtyckt, säger Nikie Elgqvist på Daily Sports. 

Orsaken till framgången är inget hemligt trick. Byxan var uppenbarligen något som saknades på en golfmarknad där de flesta kläderna haft mindre passform de senaste åren. Magic Pant däremot sitter som gjutet.

– Magic Pant är så populär eftersom den har väldigt bra passform. Den är som ett par tights, den har varken knappar eller dragkedja och en hög midja. Det gör att den smiter åt och sitter väldigt snyggt, säger Nikie Elgqvist.

Magic Pant är gjord med 22 procent spandex tillsammans med den mjuka bomullsblandningen Rayon. Det gör att den är stretchig och mjuk, alltså perfekt för golfrundan men också utanför banan.

magic pantMagic Pant är det skönaste du kan ha på banan i år, klicka hem ett par på Sportamore här, ordinarie pris 849 kronor.

– Många använder den till vardags också, eller på väg till gymmet, eftersom den är så snygg och skön. Det är verkligen inte bara en golfbyxa, säger Nikie Elgqvist.

Magic Pant finns i tre modeller, en längre standardvariant, en kortare modell (high water) som går till anklarna, och en ännu kortare modell (capri). Dessutom finns också en kjol.

– De är plagg som återkommer varje år med olika färger beroende på säsong, nu finns de bland annat i svart, blått, beige, rosa och rött.

Vad ska jag ha till mina Magic Pant i år?

– Jag tycker du ska ha en Macy eller Malou Polo till. Över det ska du ha Quincy Jacket, den är jätteskön att ha nu på våren och sommaren.

LÄS MER: Vett och etikett på golfbanan
LÄS MER:
Överlevnadsguide för dig som vill golfa med barnen