Vårens hetaste sneakers för honom 2018 Image

Vårens hetaste sneakers för honom 2018

Äntligen är det dags att slänga in vinterskorna i förrådet och börja använda sneakers i stället. Den här våren vill vi blanda vanliga klassiker med retro och färg. Här är skorna du vill ha!

Sneakers är skomodellen som aldrig går ur modet, utan bara uppdateras och trendar i olika modeller, färger och material. Influencern Michael Berglund har stenkoll på årets sneakerstrender – här är vad killar ska ha på sig i vår, enligt honom. 

– Jag är väldigt inne på så kallade "dad shoes" just nu. Retromodeller i starka färger och bulkiga sulor. Jag tycker också att det är kul att många exklusivare varumärken hakar på retrotrenden. Dessutom har många märken relanserat sina äldre modeller, Nike har till exempel släppt Air Max 98 igen och Reebok har alltid tidlösa modeller.

Puma Ignite Limitless Weave.jpgPumas Ignite Limitless Weave i rött garanterar omgivningens uppmärksamhet. En snygg sko med djärv design och moderna detaljer, du hittar dem HÄR.

pumaSuede Classic+ från Puma är retroklassikern som i färgen röd får dig att sticka ut ur mängden. Coola och diskreta sneakers som du hittar HÄR.

Hur får jag till en snygg outfit till mina sneakers? 

– Det är alltid nice att matcha någon detalj i outfiten med samma färg som du bär på skorna. När jag sätter ihop en outfit börjar jag oftast med skorna och jobbar mig uppåt. Jag uppskattar att ha skorna som en statement piece i min outfit. Men vill du safea funkar ju vita sneakers till allt!

Puma Tsugi Apex.jpgPuma Tsugi Apex är ett par riktigt streetsnygga skor som du kan matcha till vilken outfit som helst. Du hittar dem i fräscht vitt HÄR och i diskret svart HÄR.

Vans Old Skool.jpgEn annan vit sneakerklassiker du kan använda till vilket tillfälle som helst är Vans Old Skool. Du hittar dem HÄR.

Vilken eller vilka sneakerstrender lämnar vi kvar i 2017?

– För mig är det viktigt att inte sätta gränser för vad som är inne eller ute. Så länge du själv känner något för plagget så är det bara att köra! 

Vilka klassiker fungerar lika bra 2018 som tidigare år?

– De flesta av Nikes Air Max-modeller fungerar alltid och likaså Vans klassiska. Det är sådana skor jag haft sedan mellanstadiet och alltid känner mig snygg i. En annan sko jag alltid kommer ha i skohyllan är Adidas Ultra Boost. De är bland de skönaste skorna du kan bära enligt mig!

vansclassicVans klassiska sneaker Authentic har varit extremt populär sedan sin lansering 1966, du hittar dem i svart HÄR och i svart med svart sula HÄR.

Nike Air Max Command Premium.jpgMed Nike Air Max Command Premium anammar du den klassiska retrostilen med extremt skön komfort på köpet, du hittar sneakern HÄR.

adidas UltraBoost.jpgI löparskon Ultra Boost från Adidas går du som på moln! Du hittar dem i svart HÄR,  i blå/svart HÄR och i grå/vit HÄR.

michaelberglundFör ännu mer inspiration hittar du Michael Berglunds Instagram HÄR.

LÄS MER: Så håller du dina sneakers vita och fräscha!
LÄS MER: Så håller du dina sneakers fräscha längre 
SHOPPA HÄR: Vårt enorma utbud av sneakers för herrar