Trendigaste badbyxorna i sommar Image

Trendigaste badbyxorna i sommar

Hitta rätt längd och färg på dina badshorts i sommar med hjälp av vår trendguide. Eller är du en av dem som vågar haka på nya trenden med små, små Speedos?

Ett par badshorts i en neutral färg är helt rätt i sommar, gärna med en synlig logotype. Men det finns också alternativ för den som är sugen på att sticka ut lite mer.

Vilken model på badbyxor är trendigast i sommar?

- Vår CK-modell Medium Drawstring! Den har en perfekt passform som alla kan rocka, säger Evelina Nilsson på Calvin Klein.

medium drawstring Calvin Klein Medium Drawstring är helt rätt i sommar - för ALLA män!

Vilken färg och vilka mönster gäller just nu?

- Mycket svart och blått. Vitt har även kommit tillbaka starkt. En detalj som gärna får vara med och synas i olika former är loggan.

Vad säger du om kallingar under badbyxor?

- Kallingar under badbyxor går helt bort - om du inte går loss på Justin Biebers Intense Power Trunk, vilket är boxershorts med stor logga. Då kommer du undan, haha.

calvin kleinJust den här modellen är helt okej under badbyxor - men generellt ska du skippa kalsonger under badshortsen, tycker trendexperten.

Badshorts i all ära, men jag var precis på en lång semester och tycker mig märka att små, tighta, Speedos-liknande badbyxor är tillbaka. Har jag rätt?

- Speedos är definitivt med på banan igen. Det finns inga badbyxor som är ute, allt handlar om att bära badbyxorna med stil, vilket vi förmedlar genom kampanjen I #rock in my Calvins.

medium draw stringAlla badbyxor på Sportamore hittar du HÄR. Matcha gärna med ett par snygga flipflops!

LÄS MER: Vårens tennismode för herar