Säsongens 10 bästa fotbollsskor från Adidas, Nike och Puma Image

Säsongens 10 bästa fotbollsskor från Adidas, Nike och Puma

Gör dig redo för säsongsstarten med ett par nya fotbollsskor. Här samlar vi våra favoriter från Nike, Puma och Adidas.

Gräsmattorna har börjat torka och molnen spricker upp. Då är det bara en sak som gäller – fotboll! Men för att du ska kunna njuta av spelet krävs så klart nya fotbollsskor som maxar din prestation. Spana in säsongens bästa modeller.

SHOPPA HÄR: Alla våra fotbollsskor från samtliga märken

#1 En klassiker med fokus på komfort

fotbollsskor adidas copaDen här fotbollsskon från Adidas är en riktig klassiker i utbudet. Copa är känd för att passa den spelare som över allt annat värdesätter komforten. Ovandelen är tillverkad i mjukt och bekvämt k-läder som anpassar sig efter formen på din fot, och dobbarna på undersidan har designats för naturgräs. 

#2 En muterad favorit

Predator mutator packPredator Mutator tillför wow-faktorn till säsongens fotbollsskor från Adidas! Den här fotbollsskon som vi känner till sedan innan har en sprillans ny ovandel med fjäll av gummi. De bidrar till en greppstyrka som tidigare aldrig skådats. Skruva den som Beckham med den här modellen på fötterna. Den här versionen av Predator Mutator är designad för naturgräs.

#3 För mini-Messi!

adidas nemeziz fotbollsskoEn snabb och smidig fotbollssko för de barn och juniorer som vill lirka sig igenom motståndarnas försvar, precis som Messi! Den här versionen av Nemeziz är till för konstgräsplaner och hårda underlag. Finns även för dam och herr.

#4 För den snabba spelaren

x fotbollsskon adidasUtan hjälp av en snabb och smidig sko förlorar du snabbt hundradelar på planen och förlorar du hundradelar... då förlorar du matchen. I Adidas fotbollssko X får du ett klockrent grepp om planen, som gör att du kan vända tvärt, byta riktning och ta blixtsnabba beslut. 

Redan övertygad? Se alla fotbollsskor från Adidas!

#5 Hemsök dina motståndare

nike venom fotbollsskoBli giftig på planen med Phantom Venom från Nike. Med den kraftfulla bollkontroll som den här fotbollsskon ger dig kan du hemsöka deras drömmar i veckor. Phantom Venom är en konstgrässko som ger bättre tillslag och snyggare skruvar. Nu kan du ömsom skjuta genom och ömsom runt muren!

#6 En levande legend bland fotbollsskor

nike legend fotbollsskoEn mångsidig fotbollssko som designats för optimalt grepp på både konstgräs, grus och jordplaner. Ovandelen är tillverkat i mjukt syntetläder med hög komfort, som ger en naturlig känsla och skön bollkontroll. Nikes Legend 8 Club klassas som en FG/MG-sko.

#7 Strömlinjeformad för bästa teknik

nike mercurial vaporI den här fotbollsskon från Nike får du en trogen vän med optimal passform. Ovandelen av Mercurial Vapor är av Nikes bekväma Flyknit, som är ett lättviktigt material som sitter som ett andra skinn på foten. Fördelen med den här fotbollsskon är också att den tål ruggiga väder, och bibehåller greppet om bollen i ur och skur.

#8 Se kidsen flyga fram över konstgräset!

nike fotbollssko jrSuperfly Academy Jr från Nike är en snygg fotbollssko för juniorer, skapad för snabba små spelare. Vid ankeln återfinns den strumpkonstruktion som gjort tidigare modeller så omtyckt och gör att fotbollsskon sitter tight, oavsett vad du utsätter den för!

Är du också ett Nike-fan? Här hittar du alla Nikes fotbollsskor.

#9 Mångsidig lädersko som sticker ut ur mängden

puma fotbollsskoFörst och främst: kolla designen! Fotbollsskon One från Puma är en tuff fotbollssko, med mjuk läderovandel som efter en tids användning formar sig efter just din fot. De är designade för att du ska bli snabbast på planen, oavsett konstgräs eller naturgräs.

#10 Din framtida favorit?

future puma fotbollsskoDet här är fotbollsskon som kommer få dig att häpna så fort du stoppat i foten! Future Netfit från Puma passar alla fötter tack vare ovandelen med så kallad Netfit-teknologi. Dessutom är sulan extremt lätt och funkar lika bra för både konstgräs och naturgräs. Med den här innovativa fotbollsskon på fötterna blir du smidigare än någonsin!

Förälskat dig i Pumas gula design? Här finns hela Pumas utbud.

LÄS MER: Tre steg till att hitta rätt fotbollssko

SHOPPA HÄR: Konstgrässkor

SHOPPA HÄR: Fotbollsskor för naturgräs

SHOPPA HÄR: Alla våra fotbollsskor från samtliga märken