Allt du behöver för en dag på stranden Image

Allt du behöver för en dag på stranden

Stekheta juli är här - och kanske väntar en och annan dag med skönt strandhäng? Här är allt du behöver.

Här har vi samlat allt du behöver för det perfekta strandhänget. Badkläder, flipflops, bollar, UV-kläder och annat som får hela familjen att njuta till max under en dag på stranden.

Är du ute efter att få veta vad som är absolut trendigast i år på stranden kan du kolla in den här guiden. Där får du också lite tips och tricks kring hur du kan leka med olika modeller på badkläderna för att få fram en visuell visuell effekt beroende på kroppsform. Det viktigaste är dock att du trivs och vilken stil du väljer på stranden beror förstås på egen preferens och smak. Här kan du läsa stylistens tips på rätt badkläder efter just din stil.

På Sportamore har vi många fina bikinins till bra pris från märket Wyte, se härlig bikiniinspiration här! De här bikinisarna gör inte badklädesshoppingen till något ångestfullt, utan tvärtom något kul! Mixa och matcha så att du får något som passar oavsett humör.

Sist men inte minst: Tvätta dina badkläder på ett skonsamt sätt så håller de längre. HÄR är baddräktkungen Panos Emporios allra bästa skötseltips.

bad
Aktivera dig gärna på stranden, det gör dagen roligare och brännan jämnare!

LÄSMER: Så blev bikinin ett älskat badplagg