Löparkläder med reflexer Image

Löparkläder med reflexer

Reflexer är din bästa vän när du löptränar på kvällen. Satsa därför på plagg och skor som gör att du syns när du springer! Här är 12 lysande val.

6 LÖPARJACKOR MED REFLEXER

Löparkläder med reflexerVindtät löparjacka med reflexer både fram, bak och på ärmarna. Blacc, ordinarie pris 499 kronor. Psst! Den här jackan blev bäst i test i Sportamores test av löparjackor!

reflecerVind- och vattentät löparjacka med reflexer som gör att du är synlig från alla håll. Craft, ordinarie pris 1 795 kronor. 

Löparkläder med reflexerFint mönstrad löparjacka med många smarta funktioner och reflexdetaljer. Puma, ordinarie pris 899 kronor. 

Löparkläder med reflexerDen här löparjackan har inte bara flera reflexdetaljer utan är även sydd i en skimrande väv som ger ökad synlighet. Under Armour, ordinarie pris 899 kronor.

Löparkläder med reflexerEn riktigt lätt löparjacka med många reflexdetaljer. Nike, ordinarie pris 999 kronor. 

Löparkläder med reflexerEn vindtät löparjacka med superreflexer! Puma, ordinarie pris 999 kronor.

LÄS MER: Höstens stora test av löparjackor

6 LÖPARTIGHTS MED REFLEXER

Löparkläder med reflexerLöpartights med dragsko i midjan flera reflexer. Blacc, ordinarie pris 299 kronor (kap!).

Löparkläder med reflexerSupersköna löpartights med detaljer som gör att du syns i mörkret! Peak Performance, ordinarie pris 899 kronor. 

Löparkläder med reflexerLöpartights som inte bara ger musklerna det stöd de behöver utan även ser till att du har 360-graders synlighet när du springer i mörkret. Craft, ordinarie pris 549 kronor. 

Löparkläder med reflexerFint mönstrade löpartights med dragkedjor längst ned på benen och flera reflexdetaljer. Craft, ordinarie pris 599 kronor.

Löparkläder med reflexerTights med vadkompression och heltäckande reflexmönster. Asics, ordinarie pris 999 kronor.

Löparkläder med reflexerTights som ser till att du håller dig torr, även när du kommer upp i puls. Försedda med flera reflexer. Asics, ordinarie pris 449 kronor. 

LÄS MER: Köp rätt tights för din träning

LÄS MER:
Nya löparskor från Nike hösten 2016