Hollywoodfrun Isabel Adrian dissar gymmet: ”Du måste inte lyfta tungt” Image

Hollywoodfrun Isabel Adrian dissar gymmet: "Du måste inte lyfta tungt"

Svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian om vad som motiverar henne till att träna och hur hon håller sig i form - utan att gå till gymmet.

Hon är ett känt ansikte i både Sverige och Hollywood, jobbar som designer och har medverkat i various dokusåpor. Isabel Adrian är tillbaka i rutan och utlovar en mer avslappnad säsong av Svenska Hollywoodfruar, som du kan se på TV3 på tisdagar.

- Men det är såklart även väldigt glammigt, för det är det alla vill ha. Inklusive jag själv. Jag har börjat njuta av att vara med i programmet lite mer. Nu låter de mig prata klart, så de får med vad jag egentligen tycker och tänker och det är väldigt roligt, säger Isabel Adrian och skrattar när vi träffar henne i Stockholm.

Vad är hälsa för dig?

- Jag har provat varenda diet men jag tycker att du ska lyssna på din kropp, lära känna den och sedan välja det som känns rätt för dig.

Vad har du för hälsotips?

- Det finns många. Du ska äta bra, inte för lite vilket många gör. For mycket av något är inte heller bra. Svensk mat är fantastisk, speciellt om du har bott i USA. Där finns det mycket dålig mat och det är svårt att äta nyttigt. Om du väljer att ta bort någonting, som ris, gör det med måtta. Och snälla, rör på dig. Du behöver inte köra hårt på gymmet, jag går aldrig dit. Där kollar de bara på varandra hela tiden.

Mitä sinä teet täällä?

- Jag kan exempelvis sätta på en stegräknare och gå 10 000 steg vid Djurgården för att jag blir glad av det. Sedan är det klart att jag kan känna "nej, jag orkar inte" på morgonen. Men när jag väl har gjort det så känns det så mycket bättre. Hitta en miljö du tycker om, bara du rör på dig.

Mikä on sinun suhteesi päivään?

- Jag har under de senaste åren haft väldigt ont i mina leders, jag börjar bli gammal. Träning är inte ett måste i vanliga fall, men det är ett måste för mig eftersom jag känner hur mycket bättre jag mår när jag inte sitter still. Det är mitt liv på något sätt, vi lever i symbios. Jag gillar att aktivera mig, sedan fokuserar jag inte så mycket på hur jag gör det. Träna för mig är att leva hälsososamt. Du måste inte stå och lyfta vikter.

Var hittar du din träningsmotivation?

- Ooh... Det är svårt att hitta den ibland. Ibland är det väldigt lätt, speciellt på sommaren. Det räcker att jag sätter på en bra låt, eller att det är liv och rörelse omkring mig. Det får mig att vilja dansa i två timmar, träna eller göra vad som helst. Så fort musiken börjar känner jag "okej, jag lever, vi kör". Eller mycket kaffe, det kan också funka!

Hur ser din träningsstil ut?

- Jag går mycket i Adidas eller Nikes höga, sköna, tunna träningstights. Och gärna ett linne eller tröja. Sedan brukar jag ha en långärmad hoodie i ett liknande funktionsmaterial som tightsen. Jag gillar att ha huva på mig eftersom jag springer mycket och då kan det vara skönt att folk inte ser att det är jag. Sedan bra skor, de får gärna vara färgglada.

Vilken är din favoritlåt att springa till just nu?

- Om jag behöver få igång mig lyssnar jag på Swedish house mafias låt Greyhound. Den får mig att känna att jag kan springa ett maraton.

LÄS MER: Jennifer Åkerman: "Därför dricker jag inte så mycket alkohol"

LÄS MER: Årets PT: "Så undviker du höstens träningsmiss"

Kuva: TV3/Susanne Kindt.