Hej Tommy Sport! Image

Hej Tommy Sport!

Amerikanska märket Tommy Hilfiger har lanserat en sportig kollektion, och nu finns Tommy Sport hos oss på Sportamore.

Tommy Hilfiger har ända sedan start 1985 varit synonymt med en modern twist på den klassiska, amerikanska looken. Popkultur och USA:s rötter har ständigt insperat designern vars märke bär hans namn, liksom strävan efter individualitet. Det är ett märke som är klassiskt samtidigt som det andas nutid, ungdomlighet och inklusivitet.

Tommy Sport utmärks av samma slogan "classic American cool" som modermärket, kombinerat med tekniska material och en sportig design. Komfort är i fokus, det är plagg som du lika gärna ska kunna bära till vardags som när du tränar.

- En aktiv livsstil har utvecklats till ett sätt att leva och har förändrat sättet vi klär oss. Kommande generationer letar efter kläder som passar deras livsstil på språng, säger designern Tommy Hilfiger i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Modet måste följa den här trenden och vi levererar enligt konsumenternas förväntningar med Tommy Sport, som injicerar en cool och vågad edge till träningskläder. Vi tar ikoniska pieces från vårt arkiv in i framtiden med moderniserade, klassiska sportmaterial och utföranden.

Tommy Sport sport bhBåde på herr- och damsidan domineras färgpaletten av kulörerna från den amerikanska flaggan: rött, vitt och blått. Sport Bra Mid Impact Back Detail är en av många favoriter från kollektionen, rekommenderat pris 549 kronor.

I kollektionen hittar du kompressionsplagg, vattenavstötande material, fukttransporterande egenskaper och stretchiga tyger - allt med en sportig, modern twist. Tanken är att du ska se plaggen som en del av din garderob, inte enbart som en del av din träningsgarderob.

HÄR hittar du vårt utbud från Tommy Sport.

SHOPPA HÄR: Nya sportswear-favoriter

LÄS MER: Här är din nya måstetröja från Peak Performance

LÄS MER: Sportamores stora guide till rätt sport-bh