Utmana gravitationen med Under Armours nya löparskor Image

Utmana gravitationen med Under Armours nya löparskor

Under Armour utmanar tyngdlösheten med sina nya löparskor. Spana in de nya favoriterna som får dig att sväva på moln i löpspåret. 

Letar du efter de perfekta löparskorna som är designade så att varje steg under en runda kännas som det allra första? Då har Under Armour svaret för dig. Deras senaste satsning Hovr är en kollektion innehållandes två löparskor i både herr- och dammodeller, som har en helt ny typ av dämpning för att ge löparen en känsla så nära tyngdlöshet som möjligt. 

SHOPPA HÄR: Vårt totala utbud av löparskor

Först ut i den nya kollektionen är Phantom och Sonic, löparskor för dig som vill springa med effektiv dämpning och nästan känna att du flyger fram i spåret. 

– Både Sonic och Phantom passar alla löpdistanser och är till för löparen som vill ha den högsta komforten och ett livligt löpsteg utan att kompromissa med stilen, säger Victor Rantamäki från Under Armour. 

Sonic har en innersula som formar sig efter din fot och som dessutom är antimikrobiell. Slitstark gummi under hälen skyddar mot det underlag du springer på och ger tillbaka energi från varje löpsteg. 

– Målet när vi utvecklade Hovr var att skapa den skönaste löpupplevelsen vi kunde. Kompressionsnätet på skorna är insvepta i ett nytt skum som hjälper till att begränsa hur mycket materialet kan expandera vilket gör att du får optimalt med energi tillbaka. 

Phantom har en sömlös och anpassningsbar innersula som är perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar – maximal komfort och uppmärksamhetsväckande design. 

– Båda modellerna är neutrala löparskor som passar bäst för löparen som inte behöver kraftigt pronationsstöd. 

Löparskorna i Hovr är riktigt lätta och fräscha skor för dig som inte vill kompromissa med varken komfort, passform eller utseende. Med en vikt på under 300 gram kommer du knappt känna att du har på dig skor överhuvudtaget.


hovr underarmour


Du hittar Hovr Phantom NC i svart och rött, rekommenderat pris 1 495 kronor, samt Hovr Sonic NC i vitt, rekommenderat pris 1 295 kronor. Psst! Dammodellerna kommer inom kort.

LÄS MER: Så kommer du igång med löpningen 2018

LÄS MER: Adidas bästa löpartights för herrar våren 2018

SHOPPA HÄR: Träningsnyheter från Under Armour