CrossFit-eliten: Så kommer du igång med träningen 2018 Image

CrossFit-eliten: Så kommer du igång med träningen 2018

Fittest woman on earth, CrossFit games-grundaren och flera andra ur CrossFit-eliten ger sina bästa tips på hur du kommer igång med träningen 2018 (och håller i den!). 

År 2007 på en liten ranch i norra Kalifornien hemma hos Dave Castros familj startades vad som skulle komma att bli en av träningsvärldens populäraste tävlingar: Reebok CrossFit Games. Ett sjuttiotal personer köpte en biljett och tävlade i den allra första CrossFit-tävlingen. Nu är CrossFit Games en av årets största idrottshändelser där atleter från hela världen tävlar om titeln "The fittest on earth". Men det är inte bara CrossFit-eliten som är extremt träningssugen, runt om på världens alla boxar brinner det med träningslust – låt dig smittas! 

CrossFitTia-Clair Toomey, Dan Bailey, Dave Castro, Lukas Esslinger och Scott Panchik.

Sportamore åkte till London tillsammans med Reebok för att träffa Dave Castro, Fittest woman on earth Tia-Clair Toomey och CrossFit-atleterna Dan Bailey, Scott Panchik och Lukas Esslinger för att fråga ut dem om just träningsinspiration. 

I videon ger de dig sina bästa tips på hur du börjar svettas och hur du orkar fortsätta med träningen och få in den som en regelbunden och rolig vana. Tålamod och teknik är bland annat två punkter du bör fokusera på om du vill få ordning på flåset under 2018. 

LÄS MER: 5 största snackisarna under Reebok CrossFit Games 

LÄS MER: Han är hjärnan bakom CrossFit Games