Blaccs nya (supersnygga) löparkollektion är här! Image

Blaccs nya (supersnygga) löparkollektion är här!

Blaccs nya löparkollektion är äntligen här, och du kommer inte bli besviken. Förbered dig på shorts som sitter perfekt, linnen med ryggdetaljer och en färgskala som matchar sensommarhimlen.

Vi kan äntligen välkomna det första släppet från Blaccs nya löparkollektion. Fokus ligger på kvällslöpning, och inspirationen till färgskalan kommer från hur himlen ser ut en vacker sensommarkväll. Kollektionen är till för alla träningsintresserade män och kvinnor; från den hippa storstadsbon till småstadsdrottningen. 

– Hela kollektionen handlar om sensommaren. Det är tunnare kläder som passar perfekt att springa i på morgonen eller på kvällen när det är lite svalare ute. Vi har många kombinationer av shorts och linne eller shorts och sport-bh, men självklart även ett par tights och tröjor om temperaturen skulle sjunka, säger Sophie Tranarp, produktutvecklare på Blacc. 

På damsidan hittar du tights, shorts, sport-bh:ar, linnen, t-shirts och tröjor. I herrkollektionen finns tights, shorts, t-shirts och tröjor. Det är en blandning av älskade favoriter i en uppdaterad blårosa färgskala och höstnyheter. HÄR hittar du hela kollektionen. 

– En av våra största nyheter är damshortsen Run som tack vare ett par extra centimeters benlängd och en silikonkant vid bensluten sitter fast när du springer. Vi ville skapa ett par shorts som har en högre passform och komfort. Låren går ibland ihop när man springer och då är det skönt med ett par längre shorts för att undvika lårskav. 

Blacc runningLäparshortsen Run har ett par extra centimeters benlängd och en silikonkant som håller dem på plats under hela rundan. Matcha gärna med sport-bh:n Stability. Rekommenderat pris är 349 kronor respektive 299 kronor. 

Om du gillar sportmode och vill vara riktigt trendig kan du bära shortsen till vardags med en t-shirt för att kamma hem extra stilpoäng. Blacc lanserar även två nya shorts på på herrsidan. 

Axis är en längre variant som är gjord i polyester, vilket ger en jersey-känsla och passar all typ av träning. För dig som kan tänka dig något kortare shorts är Turn en snygg nyhet. Det vävda materialet håller modellen väldigt stretching och gör den perfekt för både träning och löpning. 

Föredrar du att träna i långa tights även när det är varmt ute kan du glädjas åt nyheten Path, med långa meshdetaljer som sträcker sig längs hela yttersidan av benen för högsta ventilation. 

– Tightsen har en tight passform och sitter på plats under hela löprundan samt en reflextråd vid benslutet. Den långa meshen på yttersidorna är främst till för att plagget ska andas bättre, men bidrar även till en lite mer vågad design. Mesh är fortfarande väldigt stort och vi kommer att se allt mer av det i kommande Blacc-kollektioner. 

Blacc runningAxis är löpar- och träningsshortsen som är så sköna att du aldrig vill ta av dig dem. Rekommenderat pris 279 kronor. Här matchat med t-shirten Steel, rekommenderat pris 149 kronor. 

Det som gör att Blacc Running sticker ut är loggorna, som alla är gjorda i reflexmaterial. Oavsett om plaggen lanseras på sommaren eller hösten har de reflexer så att du alltid syns när du är ute och springer. Blacc har även utökat storleksutbudet, vilket gör att många av plaggen sträcker sig från XS till XL. 

– Vi har ett nytt linne, Heat, som kommer i två olika färger. Det som skiljer linnet från tidigare modeller är att det har en ny passform. Det är aningen lösare än tidigare modeller, samtidigt som det inte är ett oversize-linne. Det ska kännas skönt och luftigt när du springer i det. Sedan vill jag nämna att mitt favoritlinne Pace har kommit in i en ny snygg, blå färg. Jag äskar mesh-ryggen som andas väldigt bra! 

Blacc runningSpana in Heat, som är den heta nyheten, och Pace, den uppdaterade favoriten. Rekommenderat pris 249 kronor respektive 279 kronor. 

SHOPPA HÄR: Vårt breda utbud av tränings- och löparkläder från Blacc

LÄS MER: Vi testar: Löparskor för henne 2018 

LÄS MER: Test: Bästa löparskorna för män sommaren 2018