Vårens sneakerstrender från Adidas Image

Vårens sneakerstrender från Adidas

Våren är snart här och vi längtar efter sol, värme och nya sneakers. Här är tre av de största skotrenderna från Adidas som vi mer än gärna har på fötterna.

Stilrena snitt, löparinspirerat och som taget från fotbollsvärlden är alla säkra kort att köra på om du vill haka på vårens skotrender från Adidas. Vi har luskat fram de tre absolut hetaste stilarna som får varje outfit att kännas helt rätt.

#1. Klassiset tennarit

Adidas sneakers

Vet du inte vilken trend du ska satsa på är court ett stilrent val som passar allt och alla. Spana exempelvis in skorna Grand Court, rekommenderat pris 699 kronor.

Motsatsen till de stora, chunky och färgglada sneakersmodellerna som vi sett under de senaste säsongerna är självklart en klassisk, minimalistisk courtsko som passar till allt.

- Här är till exempel Grand Court, Advantage och VL Court säkra val som du inte kan misslyckas med när du matchar ihop din outfit. Säsongens måste är självklart vitt eller ljusa kulörer. De klassiska court-modellerna passar nästan till vilken outfit som helst men särskilt bra till vida byxor och när du vill klä ned en mer dressad look. Det är inte sällan vi ser klassiska sneakers som de här till både kostymer och somriga klänningar, säger Frida Dagis Boström, produktexpert på Adidas.


#2. Löparinspirerad sneaker

Adidas sneakersQT Racer anammar både löparlooken och den trendiga, rosa kulören, rekommenderat pris 599 kronor.

Att glida runt i ett par löparskor till vardags är i sig ingen nyhet. Men det fortsätter såklart att vara en stor trend även under 2019.

- Skor som QT Racer, Questar och Cloudfoam har en strömlinjeformad, sportig look som fångar den stilrena och moderna stilen. Det bästa med den här trenden är självklart att sulorna ger skön dämpning och komfort i varje steg, så du kan gå hur långt du vill under dagarna utan att få ont i fötterna. Passar perfekt till den rådande sportsweartrenden, men också till jeans och croppade byxor.


#3. Den fotbollsinspirerade sneakern

Adidas SneakersPredator 19.1 TR har en grym dämpning och cool look som lockar både spelare och de som aldrig satt sin fot på en fotbollsplan, rekommenderat pris 1 295 kronor.

På herrsidan ser vi en klart stigande trend att anamma fotbollslooken i de sneakers som används till vardags.

- De här skorna är insperade av sina motsvarigheter, Predator 19.1, som är utvecklade för att användas på fotbollsplanen. Nu för SS19 lanserade Adidas till exempel denna underbara vita Predator som är en helt ny street-sko som dessutom har en boost-sula för maximal komfort. Självklart är det viktigt att vara snygg och bekväm både på och utanför planen!


SHOPPA HÄR: Vårt stora utbud av sneakers

LÄS MER: Vårens hetaste sneakers 2019