15 måste ha-plagg i höstens hetaste färg Image

15 måste ha-plagg i höstens hetaste färg

Höstens trendigaste färg är helt klart den vinröda kulören, eller burgundy som den kallas av modeeliten. Vi har plockat fram 15 höstplagg för henne du inte får missa.

Helly HansenFunktionsunderställ från Helly Hansen som värmer när du är stillastående och transporterar bort svett när du är aktiv. Tröja och tights, rekommenderat pris 399 kronor/del.

JackaGosigare jacka får du leta efter. Wyte står för årets dunjacka som har en längre och rymligare passform och skön luva. Rekommenderat pris är 999 kronor.

KängaVi säger ja till curlingboots med en ovandel i skinn, innersula i fårskinn och antislip-sula som får dig att stå stadigt. Canada Snow, rekommenderat pris 1 695 kruunua.

MjukisoverallMjukisoverallen vi vill sitta framför brasan i under vinterns kallaste månader kommer från Svea. En rundhalsad tröja och byxor med mudd nedtill i bomull. Rekommenderat pris är 699 respektive 599 kruunua.

sport-bhPå hösten är det bekvämligheten som kommer först. Den här sömlösa sport-bh:n från Under Armour är designad för lågintensiva pass men passar lika bra som en topp att ha till vardags. Rekommenderat pris är 449 kronor.

MössaHåll knoppen varm i den här mössan med uppvikt kant från Upfront. En klassiker som värmer under de kallare dagarna. Rekommenderat pris är 199 kronor.

VäskaBehöver du en ny väska? Björn Borgs modell är tillverkad i nylon, har ett stort fack med dragkedja, innerfack med dragkedja och ett vadderat fack med plats för dator. Väskan är 37 cm hög och 35 cm bred. Rekommenderat pris är 499 kronor.

Jacka DidrikssonsEn vatten- och vindtät jacka med tejpade sömmar från Didriksons passar perfekt för höstaktiviteter då vädret inte får bli ett hinder. Rekommenderat pris är 1 795 kronor.

Löpartights Löparvänliga tights från Blacc med snörning i midjan och en ficka i svanken står på vår önskelista den här hösten. Rekommenderat pris är 399 kronor.

UllunderkläderMjuka trosor från Icebreaker i merinoull, nylon och lycra. Eftersom materialet andas väldigt bra är den här modellen perfekt för vandring och längdskidåkning. Rekommenderat pris är 399 kronor.

Nike träningslinneMed en tight passform och ett följsamt material finns det inget med det här linnet som stoppar din träning. Nikes model har en högre halsringning och något ventilerande material baktill för hög komfort. Rekommenderat pris är 349 kronor.

TofflorEn kall lägenhet kräver mysiga tofflor. De här, från Svea, är lika snygga som de är sköna med en yttersula i gummi och fuskpäls. Rekommenderat pris är 499 kronor.

Sport-bhMed en dry fit-teknik håller den här sport-bh:n från Nike dig torr och bekväm under hela träningspasset. Passar perfekt för yoga, pilates och tunga lyft utan mycket hopp och pulshöjande övningar. Rekommenderat pris är 399 kronor.

FunktionströjaTunn funktionströja i polyester och elastan, Blacc, som passar lika bra som mellanlager på löprundan som till ett tufft gympass. Rekommenderat pris är 249 kronor.

DunjackaTunn lättviktsdunjacka, J. Lindeberg, med ett hållbart yttre står emot vind och till viss del väta. Plus för den fina passformen och de värmande egenskaperna. Rekommenderat pris är 2 995 kronor.

LÄS MER: 8 varma löpartights för dam som är bäst i test

LÄS MER: 7 höstsneakers som klarar regn och kyla