11 träningstights som är perfekta för löpning Image

11 träningstights som är perfekta för löpning

Det finns mängder med olika tights och när det kommer till löpning gäller det att välja en modell som sitter på plats, kramar åt musklerna och gärna har fickor. Här är 11 modeller som är klockrena i löpspåret. 

Det bästa av allt? De här träningstightsen som du med fördel kan välja till löprundan kostar mellan ett par hundralappar upp mot tusen kronor. 

Löpartights newline.jpgTech tights från Newline har platta sömmar och ventilationspaneler på baksida knä samt längs med benen – perfekt för de svettiga rundorna! Extra plus för dragsko i midjan och osynliga sidofickor för nycklar och telefon. 

Löpartights Under Armour.jpgSnabbtorkande yttermaterial möter en borstad, värmebindande insida. Coldgear run tight från Under Armour är perfekt för de frusna löparna som gärna springer i fodrade tights. Självklart har tightsen meshpaneler, dragsko i midjan samt ficka med dragkedja. 

Träningstights craft.jpg

Charge mesh tights från Craft är designade för de högintensiva passen – perfekt för svettiga löprundor med andra ord. Du får en hög midja med dragsko, meshpaneter för extra ventilation och god rörelsefrihet. 

SHOPPA HÄR: Tights med hög midja

Träningstights kari traa.jpgCaroline tights är ett par sportiga träningstightsen från Kari Traa. De är tillverkade i ett snabbtorkande material som transporterar bort fukt under hela löprundan. Den höga midjan sitter på plats och i linningen hittar du en ficka att förvara nyklar i. 

Löpartights blacc.jpgMaxa din tid på milen med ett par kompressiontights från Blacc. De här löpartightsen har en tight passform, dragsko i midjan och reflexdetaljer som gör dig synlig under mörkerlöpning. Lava compression tights finns dessutom i flera färger. 

Löpartights NikeHur snygga är inte One tight 7/8 colorblock från Nike? Träningstightsen har en grym komfort, hög midja och något kortare benlängder – en vinnare på löprundan för dig med korta ben. Extra plus för fickorna i linningen som rymmer både nycklar och telefon.

Löpartights Salomon.jpgDu som älskar att springa trail har din nya bästa vän här. Förutom att materialet ger stöd åt musklerna har Support tight från Salomon ett halkningsfritt mönster på framsida lår så du kan placera händerna där under svåra uppförsbackar. 

Kompressionstights 2XU.jpg2XUs Mid-ride sash compression Tights är en efterföljare av deras bäst säljande kompressionstights. De nya tightsen har ett midjeparti på 8 centimeter, meshpaneler längs med vaderna och ficka som rymmer en telefon i svanken. 

Löpartights Asics.jpgEn hög och bekväm midja möter ett tyg som har grym fukttransport. I Tokyo train tight från Asics håller du dig torr och bekväm under hela löprundan. Det stretchiga materialet bidrar också till god rörelsefrihet så du kan ta ut löpsteget utan problem. 

Löpartights wyte.jpgMed fickor på yttersidorna av låren som rymmer mobil och liten plånbok samt en ficka med dragkedja i svanken för dina nycklar har Wyte tänkt på allt när de skapade löpartightsen Anja (som finns i tre olika färger). Reflexdetaljer och hög midja är ytterligare två fördelar. 

Löpartights Nike rosa.jpgPigga upp humöret med Air 7/8 hr tight från Nike så kommer du garanterat att kunna pressa din tid på milen. De här löpartightsen har en hög midja, ficka i svanken samt ventilationsdetaljer vid anklarna. 

SHOPPA HÄR: Tusentals tights för din träning

LÄS MER: Nu har Casalls Sculpture tights blivit squatproof

LÄS MER: Guide: Köp rätt tights för din träning