10 träningströjorna som säljer bäst Image

10 träningströjorna som säljer bäst

Har du svårt att välja rätt träningströja? Ta hjälp av andra! Det här är topp tio kundfavoriter för kvinnor.

Lös eller figurnära passform, mjuk eller sval känsla och i vilken prisklass? Det finns en uppsjö av olika träningströjor, så det är svårt att veta vilka som egentligen är bäst. Ta det lugnt, vi har plockat fram de tio absolut populäraste modellerna för damer. Spana in kundfavoriterna här!

TräningströjaVår populäraste t-shirt för kvinnor är Nikes svarta funktionströja i polyester med ventilationshål på axlarna. Finns i både svart och vit, rekommenderat pris 199 kronor.

TräningströjaDen här sömlösa tröjan från Kari Traa med snabbtorkande material håller dig torr även under de svettigaste passen. Finns i grå och vit, rekommenderat pris 399 kronor .

TräningströjaAlla behöver en långärmad funktionströja i garderoben och den här modellen från Röhnisch gör jobbet. Trots ett svettigt pass med många burpees kommer du att känna dig både torr och sval. Rekommenderat pris 299 kronor.

TräningströjaFöredrar du en lös passform? Röhnisch står för svaret i en glansig funktionströja som både finns i ljusgrå och svart. Rekommenderat pris 299 kronor.

TräningströjaFigursydd, klassisk och fullt meshad. Under Armour gör det enkelt med deras UA HG Armour SS som håller hög kvalitet. Finns i svart, vit, turkos och korall, rekommenderat pris 349 kronor.

TräningströjaHöstens hetaste färg är helt klart rostrött och du hittar den bland annat på Nikes figursydda t-shirt i svettabsorberande mesh. Finns i röd och grå, rekommenderat pris 299 kronor.

träningströjaTunn och skön träningströja från Blacc med meshpaneler på sidorna. Plus för reflexdetaljer och ögla för hörlurarna. Finns i blå, gammelrosa, svart, rosa, flerfärgad och lila. Rekommenderat pris 179 kronor.

TräningströjaMed en mix av polyester och bomull funkar den här baseballtröjan från Better Bodies lika bra under styrkepasset som till och från gymmet. Finns i grå, grå/vit, röd/vit, svart och grå/rosa, rekommenderat pris 449 kronor.

TräningströjaDen här t-shirten från Better Bodies är gjord i miljövänligt material, håller dig torr och sval samt är väldigt mjuk på kroppen. Finns i grå, svart och vit. Rekommenderat pris 449 kronor.

TräningströjaDen här plommonfärgade t-shirten från Nike har en lösare passform för högsta komfort. Materialet transporterar bort svett, håller dig torr och tröjan finns i både lilaktigtvinröd och grå. Rekommenderat pris 299 kronor.

LÄS MER: Coretipsen alla tjejer borde läsa

LÄS MER: Opas: Höstens nya löparskor för henne