Bäst i test! Nike favoriter för henne

De bästa träningsskorna, de högst rankade tightsen och löpartröjan som är en dröm! Här är de bästa från Nike - enligt vår kvinnliga testpanel!

Är du också en sucker för Nike träningskläder? Hos oss hittar du allt du behöver för både löparbanan och gymmet, såsom tights, linnen, sport-bh:ar, skjortor och fler träningskläder. Oavsett vad du letar efter kan du vara säker på en sak - i träningskläder från Nike får du alltid hög kvalitet och de senaste innovationerna och trenderna. Vår kvinnliga testpanel har valt ut sina favoritprodukter från Nike. Här är kläderna och skorna som är bäst i test!

Mode för träning

Nike Air Max Bella TR 2 - DAM.jpg

Modell: Air Max Bella TR 2

Finns i färgerna: Svart och svart/lila.

Passar för: Allt från styrketräning med tunga lyft till klasser med mycket hopp och studs.

Den här var extra bra: Passformen är en dröm, inte ens hon med prinsessan på ärten-känsliga fötter får några blåsor.

Sammanfattning: Grattis Nike, ni har lyckats göra en sko som är både stabil och flexibel! Den är stabil nog för att göra tunga squats och marklyft, men flexibel nog för att göra lunges utan att begränsas. Den är också snygg och tillräckligt dämpad för att du ska kunna ta lektioner i den. De ger perfekt grepp på många olika underlag, men de testas bara inomhus av testpanelen - vilket är vad de är gjorda för. Hälgreppet är perfekt, skon sitter som en smäck utan minsta glapp. Det enda möjliga minuset är att ovandelen är gjord av tyg. Den ventilerar fint och gör att dina fötter inte blir blöta efter ett tufft träningspass, men den är lite känslig. Speciellt om du väljer en färg som kan bli smutsig. Svart är därför ett bra val för dig som tränar ofta och vill att dina skor ska hålla länge och se bra ut!

Passar allt!

Nike One Tight - DAM.jpg

Modell: One Tight

Finns i färgerna: Svart, blå/grå, grå, orange och shock pink.

Material: 83% polyester och 17% elastan.

Lämpliga för: Högintensiv träning, yoga, spinning, cirkelträning - det här är tightsen som funkar till allt!

Den här var extra bra: Komforten! De är extremt mjuka, flexibla och sköna mot kroppen. Du kommer att vilja ha dessa tights både i och utanför gymmet.

Sammanfattning: Om du letar efter ett par riktigt bra bastights med hög midja som passar till alla typer av träning så kan du sluta leta. One Tight är Nikes storsatsning på att skapa ett par tights som du kan ha på dig oavsett träningsform. Och de har verkligen lyckats! Först och främst är de extremt bekväma. Även om modellen inte har supermycket kompression så sitter de bra på kroppen och ger det stöd för mage, rumpa och lår som man vill ha när man tränar högintensivt. Tightsen är hundra procent squatproof, de transporterar bort svett och ventilerar bra så att du aldrig känner dig för varm eller instängd. Och det bästa av allt? De är så flexibla att du kan integrera varje rörelse i dina träningspass, eller ta med dem till yogaklassen. Om du är över 175 centimeter lång kommer du att få en längd på ungefär 7/8, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. De är bekväma, snygga och squatsäkra - de tre saker som alla i testpanelen älskar hos ett par träningstights.

Mjuk sneaker för löpning

Nike Revolution 5 - DAM.jpg

Modell: Revolution 5

Finns i följande färger: Vit/grön, vit, rosa, grå/rosa, svart/vit, svart

Dropp: 9,3 millimeter.

Vikt: 242 gram.

Lämplig för: Vardagliga, lugna löprundor och promenader.

De här var extra bra: Att skon är så mångsidig och fungerar både som en snygg sneaker, en arbetssko för dig som går mycket på jobbet, promenader och kortare löprundor.

Sammanfattning: Revolution 5 är likt märkets populära sko Tanjun, en mix av en löparsko och en sneaker. På så sätt får du en väldigt mjuk och skön sko som kan användas till väldigt mycket. Visst, skon är inte lika teknisk som till exempel React Miler eller Pegasus, men för vardagsmotionären fungerar skon fint för lugnare löprundor på några kilometer. On däremot är du ännu bättre på promenader och i vardagslivet. Kanske går du mycket på jobbet? Då är den här skon super! Dämpningen är perfekt och beskrivs som mycket bekväm. Revolution 5 är också extremt snygg så du kommer att vilja bära skon till varje outfit i din garderob - en vinnare för fashionistas. Passformen är normal till något smal och storleken stämmer överens med Nike. Revolution 5 finns i flera färger så att du kan välja efter smak! Överlag en luftig, lätt och skön sko.

Bekväm bh för lugn träning

Nike Indy bra .png

Modell: Indy bra

Finns i färgen: Svart.

Passartill: Lättviktsträning, yoga, pilates och soffpotatis.

Detta var extra bra: Komforten! BH:n är otroligt mjuk och följer kroppens rörelser när man till exempel gör yoga.

Sammanfattning: Indy Bra är en klassisk sport-bh från Nike med smala, justerbara axelband och avtagbar vaddering. Den finns i storlekarna XS-XL och ger lätt till medelstort stöd för dig med mindre byst. På så sätt sitter behån också mycket bekvämt på kroppen (eftersom en behå med högre stöd sitter tajtare).

Men ju tyngre byst du har, desto mer kommer axelbanden att skära in. Om du vet att smala axelband kan vara ett problem, titta på Medium Padded Bra från Nike istället! Denna modell klickas ofta hem för att användas till lugnare styrketräning, yoga och framförallt i vardagen när du inte vill eller kan bära en vanlig BH. Även om du med en mindre byst får tillräckligt med stöd även under tuffare träning kan fukttransporten sätta käppar i hjulet för dig. Fukten absorberas interas i samma takt som du tränar, så använd Indy Good för låg- till medelintensiv träning för optimal komfort!

För de svettigaste löprundorna

Nike Miler Top - DAM.jpg

Modell: Miler Topp

Finns i färgerna: Svart, vit och beige.

Lämplig för: Löpning och alla typer av träning, även högintensiv!

Den här var extra bra: C O M F O R T! Med nästan inga sömmar alls är denna t-shirt en fröjd att bära. Bekväm och flexibel.

Sammanfattning: Denna löpartröja i polyester kan vara något av det mest andningsaktiva Nike har skapat. Nästan hela ryggpartiet är gjort av ventilerad mesh. Högintensiva svettpartier och snabba intervaller är med andra ord inga problem, Miler Top håller dig torr och bekväm hela tiden. Passformen på t-shirten är dock lite knepig. Testpanelens vanliga M-testare tycker att modellen är för tight runt axlar och armar, medan resten av tröjan sitter perfekt. Om du, som våra testare, har breda axlar och muskulösa armar rekommenderar vi att du går upp en storlek. Tröjan slutar runt höfterna framtill och går ner något längre baktill, en perfekt skärning enligt våra testare. Extra plus för att loggorna är gjorda i ett reflekterande material!

Den grundläggande favoriten

Nike New Essential Crew - DAM.jpg

Modell: Nsw Essention Crew

Finns i färgerna: Grå, gul, orange och svart.

Material: 80% bomull och 20% polyester.

Lämplig för: Vardagligt häng och streetlooken.

Den här var extra bra: Passformen. Tröjan slutar precis vid höfterna, vilket gör att man både kan ha höga jeans och stoppa in kanten framtill i midjan utan att tröjan blir för skrymmande, men också matcha med låga mjukisbyxor utan att få ett mellanrum mellan byxorna och tröjan.

Sammanfattning: Som du kan se av betygen är den här tröjan perfekt när det gäller storlek, passform och längd. Tröjan anses vara normal på alla punkter och sitter perfekt i midjan utan att kännas för lång eller kort (om du sträcker armarna ovanför huvudet går tröjan upp till runt naveln). Modellen har också generösa ärmlängder som även passar dig med långa armar (chock, vi vet!).

New Essention Crew är rymlig runt både kropp och armar så att du med fördel kan ha något under utan att det buktar ut eller känns för packat. Designen är mycket snygg, med en fin finish. Materialmixen av bomull och polyester känns mjuk och len mot kroppen och likt andra tjockare tröjor behöver du inte ha något under för att "rädda ett oattraktivt innertyg". Det som kunde ha förbättrats, enligt testpanelen, är designen. Tröjan är stilren men de hade gärna sett någon utstickande detalj, något blockmönster eller liknande som känns 2020-tal. Annars är det en bra garderobsfavorit som du kan bära med de matchande sweatpants (scrolla ner för att se dem), jeans eller varför inte kostymbyxor?

De optimala gråa tröjorna

Nike New Essential Reg Pant - DAM.jpg

Modell: Nsw Essential Reg Byxa

Finns i färgerna: Grå och svart.

Material: 80% bomull och 20% polyester.

Lämplig för: Soffhäng, streetstyle och till och från gymmet.

Vad jag gillade: Materialet och finishen som känns mjuk mot huden och ser lyxig ut. Det finns gråa softies och så finns det gråa softies, dessa känns mer exklusiva än andra modeller.

Sammanfattning: En insida i borstad fleece möter en mjuk bomulls- och polyesterblandning. Ja, dessa mjukisbyxor är precis så sköna som de ser ut på bilden. Byxorna är varken lösa eller tighta, utan har samma passform som ett par cigarettbyxor, vilket innebär att benlängderna blir smalare ju längre ner du kommer. Om du letar efter ett par klassiska sweatshirts som ger dig den där baggy-känslan kan du prova att gå upp en storlek från vad du brukar ha. Du kan dra upp byxorna till naveln om du vill, annars sitter de perfekt vid höfterna, precis som på produktbilden. On den negativa sidan är dock att passformen slutar med att Nike byxorna inte sitter superskönt på alla i testpanelen. Det bästa med byxorna är det mjuka materialet och det plånboksvänliga priset!

SHOP HÄR: Nytt från Nike

LÄS MER: Skillnadenmellan Nikes löparskor

LÄS MER: Nike React Infinity Run Flyknit - skon för alla löpare?