Test: Fritidsbukser til kvinder og mænd Image

Test: Fritidsbutiker till kvinnor och män

Har du användning för ett par slidtstærke, holdbare og behagelige fritidsbukser til udendørsbrug med alt fra terrassekonstruktion til gåture og svampeplukning i skoven? Så har du kommit till det helt rätta stället!

Oavsett vad du ska göra i dina nya fritidsbutiker, så är det olika krav. Her har vores testdeltagere prøvet tre par bukser til ham og hende - en elastisk model, en holdbar/slidstærk variant og den gyldne middelvej. Läs deras bedömning av utandørsbukserne från Haglöfs og Dobsom.

Butikens DIREKTE: Fritidsbutiker till skinka och hamburgare

Test: Fritidsbuketter (kvinnor)

Psst! Rul ned for at se herremodellerne ...

MOSSBYXOR, DOBSOM

Friluftsbyxor

Fås i farven: Sort.

Velegnet til: Svampeplukning, gåture og korte skoveventyr.

Testdeltagerne tænker:

Dette er uden tvivl testens mest elastiske par udendørsbukser. Modellen här är optimal för dig, som prioriterar komfort, när du är utomhus.

- Den största fördelen? Det stretchiga materialet, självklart! Här kan jag gå djupt ner i knæ for at nå svampene i underskoven uden at ødelægge sømme eller lignende, siger en testdeltager og fortsætter:

- Ulempen? At de ikke har nogen forstærkninger. Om du sätter dig ner i en våd skog, blir du också våd.

Dobsom har gjort alt for at skabe den mest behagelige oplevelse, men alle testdeltagerne er enige om, at du ikke skal sætte dig godt til rette på våde underlag og lignende. För det bløde materiale er hverken særlig vandtæt eller holdbart.

- Jeg ville ikke vælge denne model, hvis man skal ud og ordne i ting haven eller bygge en terrasse. Der er en stor risiko for, at du laver huller i materialet, siger en testdeltager, der hurtigt bliver fulgt op af en anden testperson.

- Ja, och der er ikke nok lommer til, at du kan gå rundt med en skrue, tommelstok og andre ting, du har brug for, når du f.eks. er en handyman/handykvinde udendørs.

Nej, disse bukser vil hovedsageligt blive brugt til luftningen af vovsen og korte skovudflugter. Til disse formål er de dog perfekte.

- Designet är mycket stilrent, nästan liksom ett par habitbukser. Jeg kunne let have handlet ind i supermarkedet i dem uden at skamme mig, siger en i panelet.

Sidst men ikke mindst mener testerne, at pasformen er til den lidt strammere side over balder og hofter, men bliver mere afslappet ved lægmuskler og ankler. Med hänsyn till storleken, så drar de i den mindre riktningen, men är långt från små. Köp därför gärna din normala storlek.

RUGGED FLEX BYXA, HAGLÖFS

haglöfs dam

Fås i färgerna: Grå / sort och blå / sort.

Velegnet til: Gåture, svampeplukning, dagsvandringer og til en vis grad mere hårdføre aktiviteter.

Testdeltagarnas tankar:

- Denna modell är bestemt min testfavorit! udbryder en testdeltager med det samme.

Udendørsbukserne fra Haglöfs er designet i et lige snit og har et stilfuldt design med grå forstærkninger på en sort baggrund. Taljen har elastik, så du behöver inte ett bälte för att hålla dem på plats - frågan är så, om det kan overhovedet kan blive bedre end det her?

- Jeg, der er ret kurvet, har altid problemer med taljen på et par friluftsbukser. De sitter normalt aldrig helt som de ska, och så ska jag stramme dem så meget ind med et bælte, at der opstår grimme rynker i stoffet, siger en tester og fortsætter:

- Det kan jag undvika här. Jeg kan faktisk helt lade bæltet blive derhjemme. Stort plus!

Buksernes materiale er stort set meget elastisk, men har stadigvæk forstærkede paneler på forsiden. Det gör dem blöta och mobila, men ger också en vis grad av hållfasthet till modellen. Du kan med lethed komme ned på knæene i skoven for at plukke svampe uden at bekymre dig om at blive for våd af underlaget.

- Jag har svårt att se, hur jag skulle kunna komma till att göra huller og lignende på forsiden af de her bukser. Det betyder, at jeg ikke behøver at være alt for bange for at bruge dem til havearbejde og lignende, siger en testdeltager.

Det är en skam, att bukserne inte är forstærket på balderne - så kunne du også have sat dig ned for at spise din madpakke ude i skoven uden at skulle være for forsigtig med, hvor du sidder.

- Det bästa med denna modell är fortfarande att jag kan känna mig lite uppklädd, även om jag använder dem till hårt arbete. Jag vill säga, att de är en perfekt kombination av snygga och funktionella.

Test: Utomhusbyxor (herrar)

MOSSBYXOR, DOBSOM

Friluftsbyxor

Fås i farven: Sort.

Velegnet til: Svampeplukning, vandreture og gåture med hunden.

Testdeltagerne tænker:

Testpanelet står i lang tid foran spejlet og tænker over, hvad de ser - er disse afslappede bukser ekstremt stilfulde eller virkelig ret grimme? Det slutar med delte meninger.

- Jag håller på, att de nu är mycket fede! Enkel, solid farve og ingen tricks og små finurligheder i form af farverige detaljer. Hur kan man gå galt i byen med det? funderer en testdeltager, mens en anden er mere kritisk:

- Det är en passform som inte överskattar mig. På låren och balderne sitter de godt og stramt, mens de svajer lidt ud ved lægmusklerne og anklen i noget, der næsten ligner et støvlesnit. Njae, säger jag!

Ud over uenigheden om designet får Moss Pant från Dobsom gode karakterer. Liksom kvinnorna i testet får även männen, där materialet är utroligt blött och elastiskt, en uppsträckning.

- Jag kan nästan gå ut och springa i dessa byxor - nej, jag gör inte roligt! griner en testdeltager.

Med andra ord är de perfekta till alla aktiviteter, där du vill uppnå full bevægelsesfrihed. På den andra sidan står det lite värre till på platser, där slitage kan vara stor.

- Materialet imponerar inte på mig. Forestil dig at save en træplanke over med disse bukser på. Savsmuld vil fremstå som skæl på en sort t-shirt, og hvis jeg river mig i en busk, føles det som om stoffet kan give efter, siger en testperson, men blødgøres kort efter.

- När det är sagt, så vill jag fortfarande använda dessa flittigt på gåture med hunden eller i skoven. De är perfekta till de lejligheder, hvor du vil være mindre skrøbelig end i jeans, men pænere end i arbejdsbukser.

RUGGED FLEX BYXA, HAGLÖFS

haglöfs dam

Fås i färgerna: Grå / sort, röd / sort och blå / sort.

Velegnet til: Gåture, vandreture og havearbejde.

Testdeltagarna tänker:

- Haglöfs, now we're talking! udbryder en mærkefikseret testdeltager, der snart får ret med sin entusiasme.

Udendørsbukserne fra Haglöfs står distancen på alle måder. De har grova forstærkninger, der gør dem holdbare nok til endelig at tæmme den der grimme hæk, men også elastisk nok til at bevæge sig i.

- Fås de i flera färger? Jeg vil sandsynligvis bruge dem flittigt, siger en i testpanelet.

Liksom de kvindelige testdeltagere, så siger mændene, at designet appellerer til dem på alle måder. Derudover er pasformen stilfuld og bærbar med lige snit. Selv størrelsen stort set opfylder, hvad den lover.

- Kanske är de lite korta i benen för mig. Havde jag valt en mindre storlek, ville jag ha exponeret hela mønsteret på mine Happy Socks, siger en testdeltager, der er noget højere end gennemsnittet.

En annan, gårdsfokuserad testdeltagare är inte heller så snabb att lyfta buksernes bedömning upp till himlen.

- Okej, nu är jag tvungen. Men erfaringsmæssigt kan jag säga, at lommerne er lidt for små og der er for få af dem. I hofternes lommer kan du smide små skruer, muligvis en blyant, i men det er den eneste lomme på låret, der faktisk har plads til de større ting. Det ville have været rart at have en anden rummelig lomme, hvis du skal i haven.

Ud over sådanne bagateller får bukserne gode karakterer for alt fra komfort til ventilationsevne. I taljen er der to elastikker, der giver dig mulighed for at lade bæltet være hjemme, og i bunden kan pasformen justeres med velcro.

- Ett gott val till både turen in till staden och i naturen. Jag kan verkligen njuta av dem!

SE MERE: Alla utandørsbukser hos Sportamore