Säg hej till Pumas nya balettinspirerade kollektion!

En slimmad bodysuit, lätta fitnesskor och detaljerade träningstoppar – vi älskar allt i Pumas nya kollektion Swan Pack, frontad av coola Kylie Jenner.

Som namnet antyder är den här kollektionen inspirerad av den klassiska baletten Svansjön. Den har skapats tillsammans med dansare vid New York Citys världsberömda balett, vilket märks i både funktion och design, men du behöver självklart inte vara en balettdansös för att bära kläderna. Plaggen och skorna fungerar utmärkt för all slags träning. 

17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Main_Group_A_0277_CMYK.jpg

Swan Pack är en del av Pumas kampanj Do you som ska boosta kvinnors självförtroenden och förmedla budskapet att våga fokusera på sina styrkor och gå sin egen väg. Balettdansösens grace och uttrycksfrihet ligger som grund för inspirationen till kollektionen. 

– Det är en mix av Pumas Sportstyle och Performance-produkter där du hittar tydliga blinkningar till baletten i Swan-inspirerade detaljer, till exempel den svartvita färgpaletten, de skimrande materialen och olika fjäderprints, säger Rutger Hagstad, nordisk marknadschef på Puma. 

17SS_RT_Sellin_K-JENNER_Fierce_Black_RGB.JPGKylie Jenner i Explosive bodysuit från kollektionen. 

Vilka produkter och plagg kommer att finnas på Sportamore?

– Du kommer bland annat att hitta nyckelprodukter som Explosive bodysuit som Kylie Jenner syns i, en bustier och ett mesh-linne i samma serie samt nya, uppdaterade skon Fierce Strap Swan.

ballett

Om jag bara ska köpa en sak ur kollektionen, vad ska jag satsa på då?

– Fierce Strap Swan är skon som adderar lite attityd till hela kollektionen. Här har man mixat den klassiska träningsskons teknologi med en spännande design som gör den lika självklar för en dag på stan som när du bränner av ett pass på gymmet!

17SS_CC_WMN_DO-YOU_NYCB_Swan_Product_FierceStrapBlack_0487_CMYK.jpgFierce Strap Swan finns i både svart och vitt. 

Du hittar hela Swan Pack-kollektionen HÄR!

LÄS MER: Kylie Jenner frontar Puma Fierce

LÄS MER: Träna som en prima ballerina med barre