Allt du behöver för EM-festen

Nu börjar EM! Se till så att du har allt du behöver för matcherna med kompisarna och timmarna i soffan.

emtröjanMatchtröjan är en självklarhet för alla svenska fans! Adidas har gjort tröjan till årets mästerskap och de har tänkt på allt. Med climacooltekniken håller den dig sval i smålagsspelet på gården och i slutminuterna i soffan när Zlatan kommer fri. Den rundade halsen gör att du enkelt kan dra upp den över ansiktet om det blir för spännande. Klicka hem den här, ordinarie pris 649 kronor.

halsdukTrots att fotboll i grunden är en sommarsport har halsduken en självklar plats i supportergarderoben. Vifta med den, håll upp den, sätt den över huvudet, eller värm benen i sommarkvällskylan. Ordinarie pris 199 kronor. Klicka hem den här.  

shortsLandslagsshortsen är sommarens absolut mest användbara plagg. En självklarhet på planen, på stranden och framför TV:n. Dessutom gjord av 100 procent återvunnen polyester som stillar din klimatångest så att fullt fokus kan läggas på spelsystem och hörnvarianter. Ordinarie pris 349 kronor. 

bollenEM-bollen i litet format är måste för alla experter i soffan. Både greppvänlig och väldesignad är den bra att stilla nervositeten med. Men framförallt perfekt att träna upp tekniken med när idolernas konster ska kopieras mellan matcherna. Sa vi också att den lätt går att kasta om du blir besviken? Nej, okej, det kanske är ett tips vi ska hoppa över. Ordinarie pris 119 kronor.

termosAerosmiths "I don't want to miss a thing" är inte den officiella EM-låten men den självklara taktiken för alla fotbollsälskare i soffan. Minimera tiden borta från TV:n och köp en termos som du laddar med kaffe, te eller varmkorv i god tid före matchstart. Går också utmärkt att använda utomhus på fjällturen eller seglingen. Ordinarie pris 499 kronor.

handledsskyddFör att gå riktigt långt i EM krävs skicklighet, uthållighet och en stor portion tur. För att minimera slitaget under de tidiga omgångarna är ett handledsskydd ett måste för den snacksätande TV-tittaren. Klicka hem handledsskyddet här, ordinarie pris 449 kronor.

LÄS MER: Stjärnorna det kommer pratas om under EM

LÄS MER: Vem skriver vad om fotboll