poster

Äntligen är den här. Nike Pegasus 39.

År efter år har Nike visat sig starka med den ikoniska löparskon Pegasus. Deras mest beprövade modell är nu tillbaka med nya innovationer som gör den till ännu mer Pegasus. Vi välkomnar den pålitliga och bekväma Nike Air Zoom Pegasus 39 - alltid redo för löpning.

Nike Pegasus 39 i helvitt, här. Lika snygga på löparbanan som till vardagsoutfiten!

För att skapa en riktigt fulländad löparsko har alla detaljer utvecklats med noggrannhet och testats om och om igen. Resultatet? En löparsko så bra att du knappt tänker på att du har den på dig och istället kan fokusera helt på löpningen.

Vad är nytt med 39an?

En extra responsiv Zoom Air-enhet i hälen som matchar enheten i framfoten har lagts till. Dessa skapar tillsammans en mjuk, energifylld övergång från häl till tå när du springer – en känsla lika bekväm som din favoritlöprunda.

Bekvämlighet och komfort har varit högprio vid utvecklandet av samtliga Pegasusmodeller. Det integrerade Flywire-snörsystemet gör att Pegasus 39 nu är ännu skönare. Kombinationen av dessa skosnören och de starka trådarna i mellanfoten gör att du enkelt kan justera och hitta rätt passform för just din fot.

Precis som att den ska vara skön, är stödet minst lika viktigt. Fitband-tekniken i 39an fördelar trycket från skosnörena över mellanfoten för en säker och smidig känsla, “locked in” snarare än “locked up”. Pegasus 39 är dessutom lättare upptill i jämförelse med sin föregångare, och med extra vaddering på både krage och plös gör det att du kan känna dig bekväm under hela löpturen.

Som att springa med en vän. Nike Air Zoom Pegasus 39 har rekommenderats av löpare för löpare sedan dag ett och känns som en nygammal vän. Löparpartnern du alltid kan lita på.

SHOPPA: Se alla Nike Pegasus 39 här (Psst.. Fler färger kommer snart!)

PEGASUS-SERIEN: Kolla in de tidigare Pegasusskorna här

SE MER: Se alla löparskor från Nike här