Sportamore x adidas

Med en varmare årstid runt hörnet och dagar som blir ljusare och ljusare för varje dag, längtar vi efter att ta in samma känsla i träningsgarderoben. Tillsammans med adidas har Sportamoreteamet tagit fram en härlig mix av funktionella och färgglada outfits för en aktiv start på 2023.

Den här crop-topen med kompression är designad för att ge en stödjande och fixerad känsla. Vi rekommenderar att du går upp en storlek från din vanliga för bästa passform.Recovery is key

Glöm inte vilodagarna, återhämtning är minst lika viktigt som att röra på sig. Den här blåa tröjan = softness & cozyness-garanti!


Shop adidas by category


When in doubt, add glitter!

Ett par lila tights eller ett par glittriga strumpor piffar till vilken outfit som helst!Feeling blue?

Tights, sport-BHar, t-shirts eller fleecetröjor - blått är flott!Pretty in pink

Rosa på rosa - because why not? Tights, linne and sport-BH - alla designade med AEROREADY to så att du håller dig torr både i sprintar och när du kör squats. Våga ge allt!Long or short sleeve?

Klassiska plagg perfekt för löpning. Designade med reflektdetaljer likväl som med AEROREADY för att hålla fukt borta under passet.


Style it your way

Satsar du på kaxiga färger och mixade mönster, eller går du för jordiga färger och en lite lugnare känsla? Oavsett vad du väljer, satsa på din egen stil.


Se hela adidas-sortimentet här