poster

Reebok lanserar nya Nano X2 - "The official shoe of you"

Här är allt du behöver veta om nya träningsskon.

Nanoserien utvecklas och vare sig du är ute efter en kompanjon till tunga lyft, pulshöjande övningar eller gymastik är Nanon ett självklart val. Nya Nano X2 har äntligen landat och fortsätter att fokusera på snabbhet, komfort och kontroll. Samtidigt har design och stil uppgraderats från den tidigare modellen för att tilltala en mängd olika idrottare och aktiva livsstilar. Nano X2 möter definitivt träningsentusiasters ständigt växlande behov.


Funktion kommer alltid först för alla skor inom Nano-serien, men med sina många livsstilselement går Nano X2 ett steg längre och levererar mångsidig komfort oavsett om du tränar hårt på gymmet eller tar dig an din vardag.

Nano X2 är en uppdaterad version av ikonen Nano. Det är kollektionens mest bekväma sko hittillss som sätter både mångsidighet och stil i fokus. ”I utvecklandet och förfinandet av Nano X2 – den officiella träningsskon – har skoanvändaren varit i fokus”, säger Tal Short, Reebok Senior Project Manager. ”Vi ville erbjuda träningsentusiaster av alla slag en sko som de kan använda både för personbästa på gymmet och under resten av dagen”.

Den stickade Flexwave-ovandelen är gjord i tre olika material för att erbjuda bästa möjliga komfort. Den är mer flexibel än sin föregångare, vilket gör att du kan bära skon länge. NanoX2 har dessutom uppdaterade detaljer för bättre repklättring och med sin stabila sula kan du lyfta ännu tyngre vikter - en lycka för många CrossFit-atleter.

Hälklämman är även den uppdaterad och smiter nu åt bättre i hälen - den är smalare och mer definierad vilket gör att den sitter bättre på foten.

Nano X2 har Floatride Energy skumdämpning under foten vilket gör att du utan problem ska kunna springa upp till 5 km i skon.

Hastighet, komfort och kontroll fortsätter att vara huvudfokus.

Det här är en sko som med sin mångsidighet är perfekt från allt ifrån HIIT-intervaller, tunga lyft med vikter till allmän vardagsträning på gymmet. Nano X2 fungerar på gymmet, på CrossFit-boxen eller på hemmagymmet - inomhus som utomhus.

SHOPPA HÄR: Reebok Nano X2, klicka här

REEBOK: Se hela sortimentet från Reebok här

FLER TRÄNINGSSKOR: Utforska hela utbudet av träningsskor här